İşbe bunun içindeki ucube;Cooler Master Elite K280 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Aynı ekran kartına sahibim, Gtx 660 bulunduğu sistemde en az 400W güç kaynağına ihtiyaç duyar. Sizdeki ise 360W veriyor ve yetersiz geliyor. Bence kasanızın Psu'su sökülüyor mu diye öğrenip değiştirin, ileride daha büyük sıkıntılar çıkartabilir çünkü sınırında altında güç kaynaığınız.Pingim Türkiye sunucusu olduğu için 14 15 farketmiyor yani.Tek oyunda değil çoğu oyundada bu sorunu yaşadım güç kaynağı olduğundan emin olmak istiyorum.
Yorumun için teşekkürler.Ayrıca bilgisayarımda yersiz ve zamansız bir reset atma sorunu var genellikle fazla web sayfası açıkken oluyor garantiye yolladım fakat sonuç vermedi,işlemciden olabileceğini düşünüyorum.Olası bir işlemci problemi ani fps düşmesine yol açabilirmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.