GTX 660 FPS Drop

Sorununuz kesinlikle güç kaynağından gibi gözüküyor ama multiplayer bir oyun pinglerde olabilir. Öncelikle o güç kaynağını kasanızdan söküp çöpe atın ki başkalarının sistemleride zehirlenmesin :)

Pingim Türkiye sunucusu olduğu için 14 15 farketmiyor yani.Tek oyunda değil çoğu oyundada bu sorunu yaşadım güç kaynağı olduğundan emin olmak istiyorum.

Pingim Türkiye sunucusu olduğu için 14 15 farketmiyor yani.Tek oyunda değil çoğu oyundada bu sorunu yaşadım güç kaynağı olduğundan emin olmak istiyorum.
Aynı ekran kartına sahibim, Gtx 660 bulunduğu sistemde en az 400W güç kaynağına ihtiyaç duyar. Sizdeki ise 360W veriyor ve yetersiz geliyor. Bence kasanızın Psu'su sökülüyor mu diye öğrenip değiştirin, ileride daha büyük sıkıntılar çıkartabilir çünkü sınırında altında güç kaynaığınız.

Yorumun için teşekkürler.Ayrıca bilgisayarımda yersiz ve zamansız bir reset atma sorunu var genellikle fazla web sayfası açıkken oluyor garantiye yolladım fakat sonuç vermedi,işlemciden olabileceğini düşünüyorum.Olası bir işlemci problemi ani fps düşmesine yol açabilirmi

Reset atma sorunu da güç kaynağından diye düşünüyorum. İyisi mi siz yeni bi güç kaynağı alın. Ben Xigmatek in Tauro 600W kullanıyorum. Öneririm

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı