Hepsiburada'dan Alınan Ürünü İade Etmek

EmirhanIKL

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2019
Mesajlar
57
2-3 ay önce Hepsiburada saticilarindan bir urun almistim, fakat bu aralar bozuldu gibi donmalar, kasmalar. Ben bu ürünü nasil iade veya garantiye verebilirim? Ürunun icinden garanti belgesi çıkmadı, fakat 1 yil garantisi var. Elimde faturasi var. Ne yapmaliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 ay önce Hepsiburada saticilarindan bir urun almistim, fakat bu aralar bozuldu gibi donmalar, kasmalar. Ben bu ürünü nasil iade veya garantiye verebilirim? Ürunun icinden garanti belgesi çıkmadı, fakat 1 yil garantisi var. Elimde faturasi var. Ne yapmaliyim?
Hepsiburada ile iletişime geçin, size kargoda kullanmanız için bir kod verecekler büyük ihtimalle. Daha sonrası zaten serviste halledilecektir. Aldığınız ürünün direkt olarak servisi ile iletişime geçerseniz daha hızlı hallolur çünkü o garanti süresi Hepsiburada tarafından sağlanmaz firma kendisi sunar. Eğer Hepsiburada'ya yollarsanız onlar servise yollar ve aynı şekilde size gelmesi de aynı şekilde olacağından gereksiz bir uzamaya sebebiyet verir. Ürünün faturası da zaten garanti belgesi yerine geçer.
 

Ürün bu.
HD Tune ile diskinizin analizini yapıp paylaşın isterseniz bizimle. Belki de mesela örnek vermem gerekirse, virüs girmiş ve o yüzden de yavaşlama yaşıyor olabilirsiniz. Yani boşuna servise yollayıp zaman kaybetmeden analizlerinizi yapalım siz de detayları paylaşın ona göre gerekirse yollayın tabi.
 
HDD format dahi atamiyorum suanda icinde Windows yok bos bir disk.
Ürünü nasıl ve nereden garantiye vereceğim gelmesi uzun suruyormus galiba.
Wd'nin sitesinde gördüğüm kadarıyla telefon numaraları yok galiba. Mail ile iletişim kurduklarını gördüm sadece. Bence Hepsiburada ile iletişim kurmanız daha mantıklı olur. Yanlış bilmiyorsam servis süresi 20 iş gün diye hatırlıyorum. İş günü sadece haftaiçi günleri olduğundan tabi uzun sürüyor aslında. Ama servisin kalitesine ve işleme göre bu süre daha da kısalabilir. Mümkünse sürekli iletişim halide kalın yani haftada bir arayıp sorun ve servis süresini hatırlatın ki takip edilsin.
 
WD'nin sitesinde gördüğüm kadarıyla telefon numaraları yok galiba. Mail ile iletişim kurduklarını gördüm sadece. Bence Hepsiburada ile iletişim kurmanız daha mantıklı olur. Yanlış bilmiyorsam servis süresi 20 iş gün diye hatırlıyorum. İş günü sadece hafta içi günleri olduğundan tabii uzun sürüyor aslında. Ama servisin kalitesine ve işleme göre bu süre daha da kısalabilir. Mümkünse sürekli iletişim halide kalın yani haftada bir arayıp sorun ve servis süresini hatırlatın ki takip edilsin.

Abi ben bu ürunu WD'nin sitesinden baktim out of warantt yaziyor anlamadim garantisimi bitmis ben bu urunu bu 21.06.2020 tarihinde aldim ve 2 yil garantisi var yaziyordu.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüleri_20200822-175436.png
    Ekran görüntüleri_20200822-175436.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 36

Yeni konular

Geri
Yukarı