Windows 7 hala kullanılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün gece 3'e kadar uğraşıp Windows 10'u kullanıma hazır ettikten sonra şimdi windows7 isosunu indiriyorum geri dönmek için . 10 yıllık bir laptopum var ve başka çarem yok kaldırmıyor . Performans artışı ümidiyle yükselttim fakat 7'de oynadığım oyunları 10'da açana kadar canım çıkıyor. Yani bence bilgisayara göre değişir durum .

İmzanızdaki sistem özelliklerine baktığıma göre işlemci bayağı geride kalıyor gibi.
 
Yakın zamanda 8.1 ya da 7 yükleyeceğim ve bence hâlâ kullanılabilir. Güvenlik açıkları için güzel bir av kursan yeterli diye düşünüyorum birazcık da bilgisayar bilgin varsa ve önüne geleni indirmiyorsan kullanılabilir.
 
Merhabalar, elimde Windows 7 olan bir HDD var. Yeni bir bilgisayar topluyorum. Bilgisayarda oyun oynarken videosu çekilip render'lanacak. Windows 7 hala daha kullanılabilir mi? Format atmak istememin sebebi içinde çok önemli dosyalarım, 350 GB'a yakın oyunlarım, çok önemli video efektlerim var. Formatlamadan Windows 10'a geçmek istemiyorum. Çünkü daha önce yaptım birçok sıkıntı yaşadım geri Windows 7'ye döndüm.
Tam olarak sorun yaşarsınız diyemem ama bazı bilgisayarlarda driver sorunu ola biliyor. En kötü tarafı ise örneğin Adobe uygulamaları 2018 sonrası Windows 7 desteğini kesti. Sadece Adobe bile değil çoğu programın yeni versiyonlarını kullanamayacak sınız.
 
Hocam sistem özelliklerinizi yazın ve yaşadığınız sorunları anlatırsanız yardımcı olacağız inşallah :D.
İ3 9100F, RX 570. Uyumluluk sorunu yaşadım. Yani Windows 10'a geçmek için temiz format atmam gerek.
Kullanılır, fakat 2-3 yıla WindowsXP gibi olacak sanırım. Windows dışındaki işletim sistemlerini deneyebilirsiniz.
Hocam ben format atmak istemediğimden. Yoksa Windows 10 kullanacağım bende.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı