Kızların sosyal olması normal bir durum mudur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Faydasız olduğunu kanıtla bakalım? İnsanların birçoğu günlük yaşantılarında yorulduğu için bu tarz aktiviteler yapıyor, sandığının aksine o yolda kadınlar çok az. Sen asosyalliğine devam et kardeş, bu işler hiç senlik değil.
Abi senin kafanda canlanan şey şu Amerikan dizilerinde iş çıkışı bara giden dayılar heralde. Ben onlardan bahsetmiyorum. Hani şu gençlerin gittiği var ya hani, ha oralar. Onlara da günlük yaşantısında yoruluyor demezsin heralde, ne yaşıyorlar ki yorulsunlar hatta oralarda yorulmadığı kadar yoruluyorlar.
 
Ya abi ezmeyin beni ya. Erkekler gidebilir, kızlar gidemez mi dedim ben? Oralarda takılmış, gayet sosyal olan bazı kişilerin de öyle dediğini gördüm sonuçta. Benim asosyalliğimle alakalı bir konu değil pek.
Seni ezdiğimiz falan yok, güzelce anlatıyoruz. Kaç tane konunda defalarca söyledim. Uzmanına danış ve ilk önce özgüvenini yerine oturt. Sonrasında güzel bir iş bul, tabii öyle bayanların çalıştığı yer değil. Nere olursa çalış, fabrika olsa dahi sana büyük katkısı olacaktır ve buna göre hayatında karar alabilirsin. Oralarda takılan sosyal insanların düşüncesine neden bakıyorsun? Sen açık saçık bir kadın görsen direkt o yolun yolcusu gözüyle bakarsın. İşte buna önyargı diyoruz, yahut bir bayan alkol tüketiyor diye yine aynı düşünceye girersiniz. Burada kimse senin sorunu yanıtlayamaz, karşılaştığın kişiler ve nasıl konuştuğuna bağlı olarak değişir. Eğer kendini düzgün tanıtmayı beceremezsen seni kullanmak isteyen bayanlar bile olur ve fark etmeden her şeyi yaparlar. Her şey bayan değildir emin ol, o kadar birlikteliğim oldu pek mutlu olduğum söylenemez. Zevkten başka bir şey hissetmiyorsun, hele benim gibi aldatılır isen daha beter hale gelirsin. O yüzden özgüvenini geliştirip uzmana danışmayacak isen hiç bulaşma derim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı