Türk Telekom Fiber Serüvenim

Uton

Megapat
Katılım
7 Ağustos 2013
Mesajlar
8.605
Makaleler
3
Çözümler
37
Merhaba arkadaşlar sizlere uzun zamandır savaştığım Türk Telekom ile alakalı sonuçları aktarmak istiyorum, 16 Mbps ADSL İnternet kullanıyordum, Millenicom'dan İnternet alt yapımı sorgulattığım zaman 100 Mbps hız alabileceğimi gördüm ve bunun üzerine TT'ye sosyal medyadan yazdım, gelen cevap klasik olarak alt yapınız yok şeklindeydi, Yusuf Kıraç'a mesaj attıktan sonra gelip 35 Mbps bağlayabileceklerini 30 gün içerisinde geleceklerini söylediler fakat 60 gün oldu ses soluk çıkmadı, bu arada farklı İSS'ye geçmeye çalıştığımda alt yapımı görmüyordu, Millenicom'da port yok deyip duruyordu, en son daha yüksek mertebedeki kişilerin kişisel mail adreslerine mesaj atıp mağduriyetimi anlattığım zaman 2 günde tam olarak saydım 35 defa aradılar, 7 gün sonra hiç sorgusuz sualsiz gelip 100 Mbps fiber altyapıyı bağladılar, artık kontrol ettiğim tüm İSS'ler 100 Mbps hız verebiliyor altyapımı görüyorlar yani, bu arada Türk Telekomun fahiş fiyatlarından kurtulmak için farklı bir İSS'ye geçeceğim sanırım.

Buyurun bu da güncel İnternet hızım, yüklü ping değerleri biraz fazla onun da düzeleceğini umuyorum.

1598659840429.png
 
mahalledeki tüm apartmanlarda fiber internet var benim oturduğum apartmanda yok.

defalarca aramama rağmen fiber alyapı getirtme konusunda bir yere varamadım. yardımcı olur musunuz. ne yapmalıyım.
 
Hocam yüksek mertebedeki yetkililere nasıl ulaştınız? Rica etsem mail adresleri varsa verebilir misiniz?
 
Mail adresleri bende kayıtlıydı fakat telefonuma formattan sonra silindi, LinkedIn'den Ümit Önal'a ve Yusuf Kıraç'a yazabilirsiniz fakat eğer içeride bir tanıdığınız yoksa çok üzerlerine giderseniz kara listeye alıyorlar.
 
Mail adresleri bende kayıtlıydı fakat telefonuma formattan sonra silindi, LinkedIn'den Ümit Önal'a ve Yusuf Kıraç'a yazabilirsiniz fakat eğer içeride bir tanıdığınız yoksa çok üzerlerine giderseniz kara listeye alıyorlar.
LinkedIn üzerinden Ümit Önal'a ulaştım. Arayıp sadece bekleyebileceğimi söylediler tekrardan. Üstüne basa basa "2020'nin sonuna kadar yani bu 31 Aralıkta olabilir 1 ay sonra da olabilir." dedi müşteri temsilcisi. Şansımı bir de Yusuf Bey'de deneyeyim.
 
Yusuf Kıraç pandemi yüzünden çok agresif aman dikkatli olun, bir anda sert çıkışabilir :).
Yok hocam, zaten ne sitem içeren ne sinirli bir mesaj yolluyorum. Öğrenci olduğumu belirtip sürecin hızlanması ve tarih verilmesini istiyorum sadece. "Nasıl firmasınız siz ya, Bir kabloyu çekemediniz" tarzı yazanlar da var. Karşıdakinin de insan olduğunu unutuyorlar bazen. :)
 

Geri
Yukarı