Technopat'a getirilmesini istediğim 5 özellik

Şu moderasyonu ve moderatörleri rahat bırakmadınız gitti. Ortalama bir süre Sosyal'de bulunmuş kulanıcı, her ama her detayın kurallara eklenemeyeceğini, moderatörlerin gerektiğinde inisiyatif alabileceklerini kavrar herhalde.
Ben şikayetçi değilim. Sadece 1 harften 2 saat ceza yemek insana çok koyuyor ama öğrenmem gerekiyor.

Ben aslında mutluyum. Bana ceza verilmesinden çünkü 2-3 saat geçiricince biraz sosyal sıkmaya başlıyor. Sonunda çıksam iyi oluyor diyorsunuz ama çıkamıyorsunuz. Çünkü bağımlılık gibi bir şey oluyor. Sonuna moderatör geliyor önüne direk 2 saat cezayı yerleştiriyor. Sonunda su içmeye gidebiliyorum.
 
Kimden bahsediyorsunuz?
Demek istediğim şu. Her kuralı, durumu ya da koşulu yazmak mümkün değil. Zira insan faktörü var, makineler ya da programlar gibi belirli sınırlar içinde çalışmıyorlar. İfade cezasının kıstası moderatör inisiyatifidir. Eğer ifade sisteminin spam tarzı kötüye kullanıldığı görülürse uyarı verilir.
 
Eğer ifade sisteminin spam tarzı kötüye kullanıldığı görülürse uyarı verilir.

Benim de merak ettiğim bir durum var. Benim ikinci el yasağım var. Peki neden? Modlar zihnimizi okuyamıyor değil mi? Ben pazarlık yaptıktan sonra beğenmedim ve bunu sosyalde değil DC üzerinden yaptım. Neden yasak aldım peki?
 
@akinbarisabdullah240 işte bu nedenle, Sosyal ile alakalı iletişimlerinizi Sosyal'den yapmalısınız. Fiyatı beğenmediyseniz, bunu Discord'dan da söyleyebilirdiniz. Yok, ilanda bir usülsüzlük gördüyseniz, rapor edebilirdiniz.

Mesajınızda, kullanıcıyla özelden iletişime geçtiğinizi de belirtebilirdiniz. Belki uyarı vermek yerine sadece kaldırırlardı mesajınızı.
 
Biliyorum gelmez ancak bir de cezalıyken raporlama özelliği gelse çok güzel olur. Raporlanmayacağını bildiği için cezalı kişinin arkasından ileri geri konuşan kişiler oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı