RX 580 nasıl bir kart?

Bana sistem toplayan kişiye ilk günden belli güvenmiyordum abime de dedim zaten

Nasıl bir şey yapabilirim?


DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500x/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA bunlar iyi PC'ler ikisi de güvenilir
 
Dediğim gibi 2 ay önceki dolar kurunu göster. Parçaları itopya üzerinden tek tek topla veya hazır sistem göster. Bu da olmazsa ekran kartının bozulduğunu ve garantiye gitmesi gerektiğini söyle. Faturayı iste. 5000 lira az para değil.
Tamamdır umarım alabilirim paramı. Teşekkür ederim
 
E dostum akıl var mantık var ilk günden beri güvenmiyorsan neden gidip o sistemi aldın 10000 TL'ye o sistemin 15 kat daha iyisi toplanır.
İlk baştaki yerleri okumadan yanıtlamışsın sanırım, sistemi ben toplamadım parayı abim attı sistemi toplayan abim arkadaşı
 
Bak canım kardeşim, ailene bu konuyu göster. Bilgisayar 2 ay önce toplanmış diyorsun. Toplayan kişi EN AZ 4000 liranın üstüne yattı. Aynı sistem bugünün dolar kuru ile bile 6000 liralara toplanıyor.
 
Dostum vallahi çok iyi kazık yemişşin bütün marketi içsen fayda etmez gerçekten o paraya RX 580 şaka gibi 2070 Super toplayabilirdin bütçeye ve kazanaçağın performansın haddi hesabı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı