Bannerlord neden bu kadar çabuk unutuldu?

Kaç yıldır geliştiriliyor son 3 4 sene ha bu sene çıkacak yok diğer sene çıkacak dendi. En sonunda çıktı ve sadece Warband'ın grafik paketli hali gibiydi ilk sürümü ne kadar erken erişim olsa da o kadar yıl boyunca sadece grafiğe kafa yorulmuş gibiydi ne adam akıllı görev ne de konuşma seçenekleri. Bizim gibi her şeyi anlık yaşayan bir millete göre fazla bile konuşuldu.
Oyunu cidden oynadınız mı ?
 
Mesela ben hikaye modunu oynuyordum. İmparatorluk bütün haritayı aldı. Güç dengesi bozuktu. Sonra düzeltmiş olabilirler. Stabil değil. FPS ve akıcılık sıkıntıları var. Bir kenara koydum. Tam sürümü çıkınca oynarım.
 
Ne getireceklerini ben değil onlar düşünecekti. Şu çıkan oyun için 8 sene beklemeye değdiğini düşünüyorsan bir şey diyemem. Öncekilerin üstüne ne kattı da 8 sene beklediğine bu kadar memnunsun?

Öncelik olarak oyunun 8 senede yapıldığını söyleyen 1 kişi bile duymadım, ayrıca şişirip abartan ben değildim, ben bilgisayarım kaldırmadığı için oynamadım fakat oyunu gayet beğendim, bu temalı oyuna gelebilecek çoğu özellik gelmiş zaten.
 
Oyunu cidden oynadınız mı?

Evet ve dediklerimin arkasındayım. Ne yapay zeka var ne konuşmalarda derinlik. Oyunda seslendirme yok veya konuşma anlarında fizik yok ağız hareketi falan karakter öylece karşında duruyor sana bakıyor. E abi madem sadece texte dayalı konuşma durumu var yaz oraya allayıp pullayıp bizi içine çeken bir şey çok mu zor yani? Sahibi olduğum kaleye giriyorum pazarcı adam seni burada görmedim kimsin diyor. Veya herhangi bir NPC ile sohbet ederken yine aynı durum robot gibi aynı 10 15 cevap başka hiçbir şey yok oyunda konuşma ile ilgili ufak detaylar dışında Warband'ın aynısı bu oyun yeniliğe ilişkin hiçbir şey yok.
Öncelik olarak oyunun 8 senede yapıldığını söyleyen 1 kişi bile duymadım, ayrıca şişirip abartan ben değildim, ben bilgisayarım kaldırmadığı için oynamadım fakat oyunu gayet beğendim, bu temalı oyuna gelebilecek çoğu özellik gelmiş zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Madem 8 sene önce yapımına başlanmadı o zaman duyurmayacaklardı oyunu.
 
İlk çıktığında nostalji, Warband anıları, beklentiler derken patladı. Sonra kalitesizliği yüzünden unutuldu.

Ya şu oyuna her şeyi derim ama kalitesiz demem. Gerçekten şaşıyorum :D
GTX 1660 S Ryzen 3 3100 ile dropsuz maksimum grafiklerle akıcı oynuyorum. Baskın güç falan yok uzun süre farklı farklı savelerde oynadım bir kez bile kartopu etkisi yaratıp kısa sürede topraklarını genişleten bir taraf görmedim. Oyunun textlerine yapılan eleştiriye katılıyorum ama erken erişim diye sunulan oyunda textler üzerinden vurmak çok anlamsız, adamlar her güncellemede oraya yeni text ekliyor illa ki erken erişimin sonlarına doğru hepsi cilalanır.
 
Son düzenleme:
Oyun gereksiz bir şekilde çok karmaşık ve detaylı. Ayrıca uzun süredir çıkmadı ve oyuncuların beklentisini karşılayamadı. Ben bu oyunu oynayacağıma, Warband'a çıkmış modları oynamayı tercih ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı