14 Yaşındayım İş Bulabilir Miyim?

Galip Akcan

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2019
Mesajlar
229
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar herkese, 14 yaşındayım ve Türkiye'nin en iyi 8. lisesi olan Çapa Fen Lisesinde 9. sınıf öğrencisiyim. HTML, CSS hakkında orta-üst derece bilgim var ve kendimi geliştirirken para kazanmak da istiyorum. Web sitesi tasarlayarak para kazanmam mümkün mü? Mümkünse nereden iş bulabilirim, evden çalışmak istiyorum ve günde 2-3 saatimi ayırabilirim. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok sabırsızlanıyorum ve teşekkür ediyorum, iyi günler.
 
Öncelikle merhabalar herkese, 14 yaşındayım ve Türkiye'nin en iyi 8. lisesi olan çapa fen lisesinde 9. sınıf öğrencisiyim. HTML, CSS hakkında orta-üst derece bilgim var ve kendimi geliştirirken para kazanmak da istiyorum. Web sitesi tasarlayarak para kazanmam mümkün mü? Mümkünse nereden iş bulabilirim, evden çalışmak istiyorum ve günde 2-3 saatimi ayırabilirim. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok sabırsızlanıyorum ve teşekkür ediyorum, iyi günler.

bionluk.com sanırım burada bu tarz işler yapılıyordu.
 
Şu linkten blog olarak bakabilirsiniz:Tasarımcı Olarak Evden Para Kazanmanın 7 Yolu

Eğer videolu bir şekilde bakmak istiyorsanız şu videoya bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
15 yaşındayım. Toplam 5, yayında olan 3 oyunum var. Bunların yanında Fiverr adlı sitede iş ilanım var. Yayıncılıkla uğraşıyorum. Dışarıda çalışıyorum ve daha bir çok...

Yani kısacası isterseniz her zaman çalışılacak bir iş vardır.
 
Ben 14 yaşındayım, hiçbir kodlama dili bilmiyorum, ingilizcem B1 seviyesinde ve Sosyal Bilimler'de okuyorum helal valla sana :) Nasıl öğrendin bu arada o dilleri?
 
Ben 14 yaşındayım, hiçbir kodlama dili bilmiyorum, ingilizcem B1 seviyesinde ve Sosyal Bilimler'de okuyorum helal valla sana :) Nasıl öğrendin bu arada o dilleri?
Ben de B1+ seviyesinde İngilizce biliyorum, internette gördüğüm çeşitli kurslar, videolar, web siteleri yardımıyla öğrendim.
Öncelikle tebrik ediyorum başarından ötürü soruya gelirsek bazı platformlarda (örneğin sahibinden.com) buna benzer iş ilanları var beğenirsen mutlu olurum.
Yorumun için teşekkür ediyorum ve yorumunu beğendim iyi günler dilerim.
Kendime ait İBAN ve banka kartım var.
bionluk.com sanırım burada bu tarz işler yapılıyordu.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı