Para için sıkıştıran arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parasını ödeyeceksin tabii telefonun ekranın kırılmasına sebep olmuşsun bu durumda karşı tarafın paraya ihtiyaç olması/olmaması değil. Sen kırmış gibi bir şeysin tabii ki ödeyeceksin ha ödemezsen ne olur çirkeflik yapar, hoşuna gitmeyecek şeyler yapar, sürekli imalı imalı telefonu kırdın gibi şeyler der. Ben ödemenizi önerim tatsızlık çıkmasın.
 
Ya hocam, Allah razı olsun ama ben menfaatimi bunun için kullanamam. Bana sadece bir "abi" tavsiyesi vermeniz bile benim için mutluluk verici bir şey. Lütfen iban gibi şeyler demeyin. Bunu görünce daha da üzülüyorum.

Böyle şeyler demeyin. Ben para istemek için açmadım. Lütfen yanlış bir algı oluşmasın. Bana vereceğiniz tavsiyeler paradan daha değerli.
Hocam, aşk olsun. Benim aklımdan sizin para istemek için açtığınızı bile düşünmedim. Bir abi olarak iban istedim. Abiler kardeşlerine para veremez mi?
 
Ya hocam, Allah razı olsun ama ben menfaatimi bunun için kullanamam. Bana sadece bir "abi" tavsiyesi vermeniz bile benim için mutluluk verici bir şey. Lütfen IBAN gibi şeyler demeyin. Bunu görünce daha da üzülüyorum.

Böyle şeyler demeyin. Ben para istemek için açmadım. Lütfen yanlış bir algı oluşmasın. Bana vereceğiniz tavsiyeler paradan daha değerli.

Hocam onun farkındayız zaten. Şu an maddi olarak sıkışıksın zaten bir de şu "arkadaşım" dediğin kişi seni boşu boşuna sıkıştırıp stres yaptırtıyor. Para olunca da @326001'a parasını geri verirsin olay kapanır bu kadar basit. 100-200TL'lik bir cam için boşu boşuna strese girmişsiniz, bir de son seneniz yani gerek yok dediğim gibi.
 
Gerek yok. 200 TL az değil, farkındayım ama yine de değmez. Şiddet olmaz.

Evet haklısınız, o kişinin parayı istemesine hakkı var lakin bu şekilde değil. Sinirlendiğim nokta burasıydı zaten. Konu sahibinin zor durumda olduğunu bile bile, sık sık arayarak rahatsız edip parasını istiyor. Aslında olay para da değil onun için. Karşısındakini ezmek, egosunu tatmin etmek istiyor. Olay 200 TL değil de daha az bir meblağ ödenerek çözülebilir, şiddet konusunda da haklısınız. Ben de önceden buna benzer bir olay yaşadığım için fazla gerildim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı