Forza Horizon 4 Rampage V900-S direksiyon sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Berkayesin

Centipat
Katılım
12 Ocak 2020
Mesajlar
11
Bende Rampage V900-S var Forza Horizon bu direksiyonu oyun konsolu olarak algılıyor. Kime bakarsam bakayım herkes direksiyonu azcık çevirince oyun tepki veriyor ama ben neredeyse tam tur çevirdikten sonra oyunda direksiyon tepki vermeye başlıyor. Benim istediğim şey direksiyonumu azcık çevirsem bile oyunda tepki vermesi yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
 
Gerekli sürücüler kurulu mu? Farklı bir USB portuna takmayı deneyin. Başka oyunlarda aynı sorun var mı?
Farklı bir USB portuna taktım düzelmedi ve gerekli sürücü derken denetim masasında güncel gözüküyo ama kendi uygulaması varmı bulamadım.
Farklı bir USB portuna taktım düzelmedi ve gerekli sürücü derken denetim masasında güncel gözüküyo ama kendi uygulaması varmı bulamadım.
Bide başka oyunlarda bi sıkıntı yok sadece forzada var.
 
Arkadaşlar bakın konsol olması direksiyonun ayrı bir özelliği direksiyonun ortasında mod tuşu var o tuşa basılı tutun direksiyon moduna geçiyor Forza 4 için yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😁
 
Arkadaşlar direksiyonda 1 kez program tuşuna basın ve soldaki gamepaddeki yukarı ok yön tuşuna basın direksiyon hassasiyet moduna geçecek. Sonra ayarlar> Kontroller >Gelişmiş bölümüne gelin ve fotoğraftaki ayarları yapın.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    97,6 KB · Görüntüleme: 1.375

Yeni konular

Geri
Yukarı