3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam deyin ki ben Online üzerinden çalışıyorum internet ücretini şirketim karşılıyor modeme başka IP girince ben şirketin sitesine giremiyorum ve işimi yapamıyorum.
 
Adam şalteri indiriyormuş ve köpeğini arttırma tehtidi yapıyormuş.

Hocam konu sahibi sifreyi veriyor sonrasında adamın torun morun varsa ustune hepsi baglanıyor. Tabii diğer komsularda. Bunların yukarıda bu işlerden anlayan birisi Kali ile sifreyi kırmayı calısıyor. Klon SSIDler falan. QoS yaptımı o adam portta sıkıntı yok teknik ekibi cagir baksınlar diyor. Ev sahibide her hafta arkadasın yanına gelip sifreyi alıyor. Attırırım falan... Oyle devam ediyor konu.

Dediğim gibi konuyu okumadım başlığa göre yanıt verdim. Şalteri nası indirebiliyor apartman ise ve yönetici ise suç işlemiş oluyor. Binada oturan kişiye bunları yapma hakkı yok. Köpekle tehdit etmek de ayrı bir suç kanıtlarıyla mahkemeye başvursa hapis bile alır. Bu zamanda almayabilir ama yasal olarak suç en azından para cezası verebilirler.

Wifi şifre çalma işlemlerini de yaptığını kanıtlayabilirse bu da bilişim suçlarına girer. Adam 3 suçtan kesin ceza alır kanıtlarla delillerle başvurulursa.
 
Onları yapan eve zorla girip Wi-Fi'ı gösterir "İşte burada, neden yalan söylüyorsun?" falan der. Bak yine sinirlendim.
Modemi, interneti iptal ettim desin demedim ki. Wi-Fi'ı iptal ettim desin, havadaki dalgaları göremeyeceğine göre...

Bu arada evime zorla girmeye çalışsaydı ben artık sakin kalamazdım herhalde. O kadar cesaret edebileceğini de sanmıyorum.
 
Polise neden gitmiyorsunuz? Ben olsam polise giderdim açıkçası.
 
Bu arada linux kullanan çocuk yine gelirse içeri alın sonra dövün ve bodruma kilitleyin. Ailesi de çocuğu arayacaktır ve sen zevkle izlersin herhalde. Eğer sana suç atarlarsa yalan söyleyebilirsin. İçeri girmeyi zorlarsa onları da dövün bodruma koyun böylece hepsini koymuş oldun ve evden taşınabilirsin.
 
Hocam ne dediniz, olay sonuçlandı mı?
Bu arada Linux kullanan çocuk yine gelirse içeri alın sonra dövün ve bodruma kilitleyin. Ailesi de çocuğu arayacaktır ve sen zevkle izlersin herhalde. Eğer sana suç atarlarsa yalan söyleyebilirsin. İçeri girmeyi zorlarsa onları da dövün bodruma koyun böylece hepsini koymuş oldun ve evden taşınabilirsin.

Tertemiz taktik, bunu bir yönetmene vermenizi tavsiye ederim.
 
İyi sabırlı biriymişsiniz. Beni tutmazdı kimse orada olsam. Okurken sinirlendim çok saçma harbi interneti saklamayı falan boş verin. Yüzlerine "VERMİYORUM" deyin. Ha şartellerimi indirdi. Gidin sizde onunkileri indirin.
 
Okurken deli oldum, bu ne kardeşim. Ben böyle ş*refsizliğe hayatta tahammül edemem, bir de her şifre değiştirdiğinde kapıya hesap sormaya geliyormuş matrağa bak. Yaşlı maşlı demiyecen yapıştıracan ense köküne bi' tane bak nasıl akıllanıyor. Bunlara ailecek temiz bi' dayak lazım aslında da sonra biz suçlu duruma düşeriz. Bir daha geldiğinde vermiyorum de kardeşim, yine tehdit falan ederse alabiliyorsan video veya ses kaydı al sonra şikayet et n*mussuzları.

Sinirden kendi mesajımı alıntıladım, neyse.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı