Logitech g Pro X mikrofon ve ses sorunu

  • Konuyu başlatan SCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 103
  • Görüntüleme 21B
Ben mikrofonu calistiramadım, iade etmek falan da istemiyorum sesini cok begendim mikrofon için yarın MediaMarkt'a bırakacağım servis için.

Servise bırakmana gerek yok. Kutu içeriğindeki telefon kablosunu tak kulaklığa mikrofon çalışıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon kablosuyla bağlantıyı bir kere sağla sonra diğer kabloyu takarsın. İlginç bir şekilde sorun böyle düzeliyor.

Kulaklıgı servise gondermistim, 1 hafta sonra degisime aldılar. Bugun de "degıstı / degıstı, gonderılecek" diye durumu guncellendi.

Dediğim gibi kullanırken jack + USB ile kullanıyorum. Diğer kablolar bende çalışmadı. Ses konusunda da şu an sıkıntı yaşamıyorum. Yazılım ile düzeldi (ilk başta olmamıştı ama sonradan düzeltti sesi). Eğer sizde telefon kablosuda çalışmıyorsa geri verebilirsiniz. Bende o çalıştığı için vermeye üşendim kullanıyorum öyle :D.

Servise gondermistim, simdi durumu "degıstı / degıstı, gonderılecek" yaziyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Surround açtığımda gereksiz bir bass fazlalığı vardı bende. Tizler bozuluyordu, CS:GO'da USP ile sıkıyorum bir bass vuruyor aman yarabbi. Ayak seslerini duyman mümkün olmuyordu Surround ile.

Merhaba, aynı problem bende de var. Çok kötü oluyor ses, Surround açtığımda 3. defa ile sıfırı ile değiştiriyorlar. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınızı okuyorum diyorum ki.
G pro x 'i sevmemiş tamam, alpha s alayım.
Sonra alpha s almışsınız o daha kötü diyorsunuz.
Şimdide Fury X.
Bende logitech g pro x ve alpha s arasında kalmıştım.
Yazılarınızı her okuduğumda şok oluyorum.
Paraya değer vermeyen biri olsam g pro x kullanırdım ama. Kablosuz tercih ettiğim ve oyunlarda kastığım sesi bunda da kasabildiğim için bunda tercih kıldım. Ha g pro x i uzun seneler kullanabilirsin güzel kullanırsan , bunu kaç sene kullanırım onu artık zaman gösterecek. Fakat 550 TL ye aldığım x marka bir kulaklığı çekinerek aldığım halde beni memnun ettiyse bunu da bütçesi kısıtlı olan kardeşlerime destek ve kafalarındaki soru işaretini bir nebze olsun cevaplayabilmek için bu görüşlerimi paylaşmalıyım diye düşünüyorum.

Bu arada alpha S i kesinlikle beğenmedim. Cs go konusunda bütün kulaklıklar arasında alpha S derim ama sadece cs go da ses kasmak için 1300 tl bir kulaklığa verilmez çünkü dinlediğin müzik ve izlediğin filmde sana o hissi vermiyor. ben 1300 tl verdiğim kulaklıkta her özelliği azami düzeyde taşımasını isterim. Cs go da bu kadar net ses vermesinin sebebi ngunity programı otomatik olarak ekolayzer ayarı yapıyor o yüzden. Ses kasma işi birazda senin kulağınla alakalıdır. Ekolayzer ayarlarını yaparak Alpha S ile kastığım sesi Fury X ilede kasıyorum G pro X lede. Fakat ses şiddetleri çok az benim kulağıma yetersiz geliyor. Bangır bangır ses vermiyor G pro X ve Alpha S bunu belirtmiştim. Ama Gpro X ve ya Alpha S tercih olacaksa. G pro x almanız daha iyi olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı