Vodafone ADSL'den VDSL'e geçiş

Floow03

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
185
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar öncelikle, altyapım 65 Mbps VDSL2 destekliyordu fakat boş port olmadığı için kullanamıyorduk. Ben de bundan 1 hafta önce Yusuf Bey’e yazarak boş port açtırdım. Operatör olarak Vodafone'yi kullandığım için başka operatöre geçmek istediğimde yüksek bir ceza fiyatı verdiler. Ben de dedim bari Vodafone'de ADSL'den VDSL'e geçeyim. Neyse bundan 1 hafta önce müşteri hizmetlerindeki bir çalışan 48 saat içerisinde modem teslimi yapılır dedi. Fiyat uygun olduğu için geçiş sağladık, başvurumuz sistemi girilmiş oldu. Neyse 1 hafta bekledik, hiç arayan soran bilgi veren olmadı. Modem teslimide yapıllmadı, her müşteri hizmetlerini aradığımda "Aciliyetinizi ilettim." dediler. Neyse 1 hafta oldu, araya 29 Ekim tatilide girdi. Cuma günü kalktım ve altyapı sorgulaması yaptığımda port yok olarak gözüküyordu. Birisi almış galiba portu ve iptal edilmiş başvurum. Onun için bile bilgi vermediler. Peki bu sorun neden kaynaklı, neden 1 hafta içinde bu port geçişi veya modem teslimi olmadı bilgisi olan varsa anlatırsa sevinirim.
 
Vodafone'dan modem almadan VDSL'e geçiş talebi oluşturdum. Stabil olan ADSL bağlantımı da bozdular 2 aydır da VDSL'e geçiremediler. Altyapı yeni geldiği için portların %80'i boş. Port sorunu da yok yani. Her yere şikayet ettim ama sonuç ortada. Hiç bir işe yaradığı yok. Taahhüt falan yenilemeyin cayma bedeli de vermeyin. Bekleyin süre dolunca çıkın kurtulun bu firmadan.
6 senedir kullanıyorum çok memnundum ama bu sene çok bozmuşlar onu farkettim. Müşteri temsilcilerinin birbirinden haberi yok. Ne zaman bir işlem için arasam sistemlerinde arıza var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı