Şu andan itibaren COVID-19 testim pozitif

KonuKilit

Decapat
Katılım
9 Ekim 2020
Mesajlar
163
Çözümler
1
Yer
BruhKöy
İnanılmaz dikkat eden bir insanım ancak yine de oldum. 2 gün önce ateşim bir anda yükseldi. Gece hiç uyuyamadım tüm gece gözüm açık kaldı. Dün öksürük başladığı için bugün sağlık bakanlığına başvurdum. Şu andan itibaren testim pozitif. Ölmediğim sürece gün gün yazacağım. İlaçları aldım şimdilik evde duracakmışım. Ailem ile ayrı odalarda kalıyoruz. Aynı zamanda annemin ve babamın testi pozitif. İkisinde de öksürük ve inanılmaz yüksek ateş var. Allah'ın izniyle bitecek bu durum. Allah Covid testi pozitif çıkanlara şifa versin. İnanılmaz zor bir durum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun dostum. Ben de yeni atlattım. 2, 3 ve 4. günler zor oluyor. Giderek daha zorlaşacak gibi hissediyorsun ama öyle olmuyor. Allah sana ve ailene şifa versin.
 
Geçmiş olsun. Ne zaman ve nasıl kaptığını düşünüyorsun? Tedirgin olduğum şey ben kapsam atlatırım da evdekilerin bünyesi benim kadar sağlam değil. Onlara bulaşmasın diye kapmıyorum.

Bizim okulda biri pozitif çıkmıştı bizim sınıftakilere bulaştırmıştır o bana bulaştırmıştır. Annem ile babam şu an o kadar kötü değil Allah'a şükür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı