Corsair C70 Montajlı Resim Galerisi

O masaüstü resmini istiyorum kardeşim :D

- - - Güncellendi - - -

Bende kasayı yanlamasına masaya koymayı düşünüyorum. İçerisindeki ışıklar gözüksün, havalı olsun biraz yav.

- - - Güncellendi - - -

Buldum...

 
Beyler modülerlik baya fark yaratıyormuş kullanınca anladım. Eğer ben modüler tercih etmeseydim kasada bu kadar kablo taşıyacaktım... Yeni alacak kullanıcılara söylüyorum güç kaynağını 1 kere alıyoruz o yüzden almışkem modüler alın derim.

qz6WVQB.jpg


baPfQdy.jpg


cbAZhcO.jpg


5lN2Peq.jpg


8SegoFT.jpg


Bjxyqoh.jpg
 
Allahtan gri renk biraz kurtarıyor, iyi ki tam beyaz değil ASUS Tytan serisi bilgisayarlardaki gibi. Ama dediğin doğru tam siyah olsa iyi olurdu.
 
Benim eski monitörüm dede sadece VGA vardı. HD 7850 alınca görüntü sorunu yaşamıştım. Ekran kartına yük binince ekranda yukarıdan aşağı çizgiler kayıyordu. Yeni monitör aldıktan sonra (HDMI çıkışını kullanıyorum) bu sorunda ortadan kalktı. Umarım sende bir sıkıntı çıkmaz.
Yerinde olsaydım ekran kartına ayırdığım paradan biraz alıp daha iyi monitör alırdım. Ekran kartının parasını da nasılsa biraz harcadın. Gene biriktrirdin alana kadar. :D

MSI mı ekran kartı? Bende de MSI HD 7850 2 GB tf3 OC modeli var. VGA ile kullanıyorum dediğin sorunun aynısı var şu an HDMI bağlayınca düzelir inşallah. Asus'muş imzaya dikkat etmemiştim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok doğru dedin, modüler PSU çok yararlı ve ileriye dönük oluyor. Aopen Nagas G6 almakla hata ettim zamanında. PSU'su modüler değil ve kablo toplama sistemi bile yok adam akıllı.
Olsa da pek fark yaratmayacak ama göz zevki açısından iyi olurdu.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı