GTX 1650S kaç yıl dayanır?

Aslında hepsi GPU saf güç olarak gayet fena olmayan kartlar ancak özellikle GTX 1650S 4 GB. bellek miktarından dolayı ileride ki hatta su an olan oyunlarda bile performans kaybetmene sebep olabilir.
Eğer simdi bir kart alacaksan GTX 1070 ya da GTX 1080 almanı tavsiye etmem, ne de olsa nispeten yaslanmıs bir seri ancak gayet güzel bir fiyata bulursan tabii al kullan, hala gayet güzel isler yapan kartlar.
Sırf VRAM yetersizliğinden AC Valhalla'da Ultra'da 30 FPS bile göremiyor. Yeni yüksek performanslı oyunlar acayip VRAM yemeye başladı.
 
Yani seçimimi iyi bir ekran kartından yana kullanmak istiyorum biraz daha bekleyip rtx 2060 alacak duruma gelebilirim ama dolar tekrardan yükselmezse.
Gayet mantıklı alabilirsin ancak yakın zamanda NVIDIA yeni orta seviye kartlarını duyuracak deniyor. Çok acelen yoksa belki bekleyip, durumu görüp, almayı tercih edebilirsin.
 
RX 580 veya RX 5500 XT modelleri içinde aynı şey geçerlimi sizce?

RX 580'in mimarisi eski. Resident 3 Evil Remake dışında direkt çöküyor performansı. 5500 XT 8 GB ve 1660 Super'in önü daha açık yeni mimari ve 4 GB üzeri VRAM'den ötürü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı