Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

  • Evet

    Oy: 63 87,5%
  • Hayır

    Oy: 9 12,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlardan bağımsız bir şey demek istiyorum. Arkadaşlar, son zamanlarda 3 4 sene önceden kalma mesajları raporlayan birçok kişi var. Yaptığınız yanlış değil, teşekkürler. Ama güncel mesajları raporlamanız bizim için çok daha önemli. Sizler böyle yapınca, güncel yanlışlar maalesef çözülmüyor ve rapor sistemi gereksiz yere şişiyor. Lütfen daha dikkatli olalım. :)
1-2 yıllık konuları biraz daha düzen kazansın diye raporluyorum, o kadar çok raporlamışım ki "sus artık" der gibi cezalar yağdı başıma. O günden sonra tövbe ettim rapor atmaya, bundan sonra rapor falan atmayacağım. :)

Kim olduğunu buldum ve konuşup anlaştık, şu anda bir sıkıntımız yok ama acısı hâlâ taze bende. :)
 
Raporlanan moderatörleri sadece yöneticiler görebilse keşke. Kendine madalya takan Obama fotoğrafı geliyor her seferinde aklıma.

Zaten Yönetime de gidiyor, üstelik yeni bir Yönetici daha eklendi, Moderasyon sistemi daha da sağlıklı çalışsın diye.
 
Şimdi sayfa 4 sayfa olmuş. Herkes fikrini belirtiyor, bu gereksiz kötüleme yerine eleştirini yazabilirdin. Bazen modlara o kadar takıyorsunuz ki.
Sosyal'de gerçekten sevmediğim hiç bir moderatör yok. Üyeler gibi onlar da haya yapabilir. Ama moderasyon ile iligili açılan her eleştiri konusunun neden kilitlendiğini bir türlü anlamıyorum.
 
Gördüğüm yazım hatalarını olabildiğince raporlamaya çalışıyorum ama bazen dönüp baktığımda düzeltilmemiş olduğunu görüyorum. Düzeltilen mesajların sahiplerine ne kadar sürelik uyarı verildiği hatta verilip verilmediği bile muamma. Caydırıcı bir ceza olmadığı sürece bu kişiler aynı hataları tekrarlamaya devam edecek. Umarım çabalarım boşa değildir diyeyim.
 
Ben de bilemiyorum.

Haksız bir durum olduğunu düşünüyorsanız konu açın. Ama tek hatırladığım, geçenlerde birisinin (sizi zan altında bırakmıyorum) Steam grubunda küfür içeren mesaj attığı ve bunun akabinde banladığıydı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı