Neden hikaye oyunlarını sevemiyorum?

Oyun hayatıma CS:GO ile başladım 1.300 saatim var ve iyi oynadığımı düşünüyorum her neyse, konumuza dönecek olursak story oynamak istiyorum ama "hadi bir şeyler olsun artık" deyip, alt+F4 vuruyorum. Dayanamıyorum, ama oynamak da istiyorum RDR2 denedim sarmadı, GTA V hikaye denedim sarmadı. (Online 500 saat oynadım.) Watch Dogs 2 denedim yine aynısı, Far Cry falan da denedim, ama olmuyor, sevmek istiyorum ama sevemiyorum. Hikaye oyunlarını sevdirecek bir öneriniz var mı? Aksiyonlu oyunları seviyorum.

Aynı durum bende de var. DotA 2 oynarak başladım oyun hayatıma sonra LoL CS PUBG gibi oyunlarla devam ettim ama son zamanlarda oynadığım çoğu oyundan bıktım. Hikayeli oyunlara hiçbir zaman alışamadım. Şu an sadece Minecraft oynuyorum kafam rahat.
 
Dishonored deneyebilirsin, oynanış tarzına göre tamamen aksiyon üzerine gidebilirsin. Birkaç bölümle rünlerle yeteneklerini geliştirip, yeni yetenekler açınca oyun güç fantezisine dönüyor.
 
Bende de öyle CS:GO'da 1900 saatim var hikayeli oyuna girince sarmıyor.

Online ile başlayanlarda kronik sanırım.

Direk 3'ten başlama. 1 ve 2'yi de oyna.

Grafikleri sıkmaz mı o zaman?

Call of Duty Modern Warfare serisini oyna, aksiyon dolu. Kovboy temalı olarak da Call of Juarez Bound in Blood var. The Stanley Parable kısa ama çok güzel bir oyun, 4. duvarı yıkıyor. Undertale ile bir indie oyun böyle olmalı diyorsunuz. Celeste saçınızı başınızı yolacak kadar zor bir platform oyunu.

Cold war istiyorum aslında, ancak beğenmezsem ne yaparım diye panikledim o konuda biraz.
 
Online ile başlayanlarda kronik sanırım.

Grafikleri sıkmaz mı o zaman?

Cold war istiyorum aslında, ancak beğenmezsem ne yaparım diye panikledim o konuda biraz.

Hayır. Hikayeye bırakın kendinizi. Oynanışa. O karanlık New York temasına. Direk 3`ten başlarsan bir şey anlamazsın ki.
 

Geri
Yukarı