- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 6.751
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 25
Çoğunun bildiğini düşünüyorum, dünyanın en çok beklenen oyunu oldu sonuçta.Sosyal medyada laf edenler oyunun ne olduğunu bile bilmiyor. Oyuncu falan da değiller zaten.
Çoğunun bildiğini düşünüyorum, dünyanın en çok beklenen oyunu oldu sonuçta.Sosyal medyada laf edenler oyunun ne olduğunu bile bilmiyor. Oyuncu falan da değiller zaten.
Kimse Türkçe diline çevirmesin. Bu ülke belki o zaman biraz akıllanır.
Bence gayet uygun. Sadece yanlış anlaşıldı.Sence bu çeviri uygun mu yani? Oyunda ailevi değerlerine küfredilse normal mi karşılardın sırf Türkçe diye? Ayrıca burada hata çeviriyi yapan Türk ekibine ait.
Şaka gibisin ya bunu nasıl kabul edebiliyorsun? Senin milli ve manevi değerlerine hakarettir bu.Bence gayet uygun. Sadece yanlış anlaşıldı.
F klavyede K ve T harfi yan yana. Tabii bu bilerek yapıldığı gerçeğini değiştirmez.Yer olarak "k" ve "t" tuşunun birbiriyle alakası bile yok.
Hocam senin derdin ne anlamadım anlamak istemiyorsun galiba. CDPREDin yaptığı bi çeviri değil. Türk çevirme ekibinin Atatürkün bir sözüne itafen yaptığı bi saygısızlık diğer milletlerle alakası ne bunun.Niye bu kadar taktınız anlamış değilim hala. Diğer oyunlarda öbür milletler kötülenirken kimsenin çıtı çıkmıyor. Çatır çatır oynuyorlar CoD'u. Şimdi iğne size batınca mı zorunuza gitti?
Bunun durması için herkesin her oyunda her millet için ses çıkarması lazım. İğne bize batınca ses çıkarırsak sadece bu iş çözülmez.
F klavyede K ve T harfi yan yana. Tabii bu bilerek yapıldığı gerçeğini değiştirmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.