HOI4 vs. EU4

Akira_MR

Decipat
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
2.629
Makaleler
4
Çözümler
23


İki oyun arasında kaldım. 'HOI4 daha basit' deniliyor fakat EU4 daha fazla oynanıyor gibi.

Ayrıca bu iki oyundan zevk almak için DLC almak şart mı?
 
Oyunu öğrenene kadar DLC şart değil ama öğrendikten sonra ihtiyaç olduğunu anlıyorsun. Videolarına bakıp hangisine daha yakin olduğuna sen karar vermelisin ama bana sorarsan kesinlikle EU4 çünkü çok daha kapsamlı, oynadığın dönem ve oynayabileceğin ülke sayısı çok daha fazla. HOI4 bir yerden sonra tekrara düşüyor modları falan var ama yine de bir EU4 olamaz bence.
 
Modlar harikadır bu arada. DLC almayacaksanız modlu oynamanızı tavsiye ederim. DLC almak tam da zorunlu değil ama DLC ile oyun daha eğlenceli oluyor.

Oyunu öğrenene kadar DLC şart değil ama öğrendikten sonra ihtiyaç olduğunu anlıyorsun. Videolarına bakıp hangisine daha yakin olduğuna sen karar vermelisin ama bana sorarsan kesinlikle EU4 çünkü çok daha kapsamlı oynadığın dönem ve oynayabileceğin ülke sayısı çok daha fazla. HOI4 bir yerden sonra tekrara düşüyor modları falan var ama yine de bir EU4 olamaz bence.
O zaman ilk etapta DLC satın almıyorum. Ögrendikten sonra modlara geçerim modlarda kesmemeye başlayınca DLC'leri alırım fakat HOI4 ile EU4 arasında gidip geliyorum.
 
Hangi DLC'ler alınmalı

Bu DLC oyuna harika şeyler ekliyor kesinlikle almak isterdim fakat DLC'lere para vermek yerine yeni oyun almak her zaman daha cazip gelmiştir bana paran varsa almalısın.


Ve işte Türkiye'yle saatlerce zevkli oyunlar oynamanın kapısını aralayan DLC. Türkiye ile aktif saatler oynayan herkes ister bu DLC'ye sahip olmak fakat dediğim gibi oyunun eksikliklerinin DLC ile giderilmesinden başka bir şey değil.


Bu DLC ise kesinlikle alınması gereken bir DLC değil bence ama bakabilirsin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı