Monster markası iyi mi?

İyi yapmışsınız boşverin dinlemeyin MSI fanlarının yazdıklarını ,forumda birinin MSI laptopın da sorun çıksın kör ve sağırı oynuyor bu arkadaşlar , tüm markaların iyi modelleri var keza tüm markaların kötü modelleride var önemli olan hangi serisinin sıkıntılı yada iyi olduğunu bilmek.
 
@WoLeRm kardeşim görüyor musun bir kişi daha hata yaptı millet parayı çöpe atmayı seviyor biz ne yapalım.


Bunu Excalibur sınırsız ve istediğinde yapıyor.
Konu sahibi arkadaşıma geçmiş olsun 6 aya kalmaz orası böyle burası kötü ısınma sorunu falan diye konu açınca görüşürüz.
Excalibur farklı marka değil. Casper'ın bir dizüstü bilgisayar serisi.
 
Excalibur farklı marka değil. Casper'ın bir dizüstü bilgisayar serisi.

Evet fakat Excalibur cihazları ile diğer notebook cihazları ayrı dediler bana yani sadece firma ismimizi kullanıyorlar ve tasarım parça garanti onarım gibi şeylerde bizim servisimiz yapıyor yani kısacası ortak firma gibi bir şey dediler.
 
Monster markası genel olarak sağlam mı? Güvenilir mi? İyi mi? Bunları öğrenmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar pozitif ve negatif yönlerini belirtebilirler mi?

3 Yıl Abra A5 v.11.1 kullanmış birisi olarak şunları söyleyebilirim; kasa kalitesi düşük özellikle menteşe sıkıntısı yaşadım kullandığım modelde ekranı kapatırken vida yerlerinden kırılmıştı. Bir kere Flex kablom bozuldu garantiden geldikten sonrada komple LCD panel bozuldu fakat kasa, panel ve kablo sıfırlarıyla değiştirildi sorun yaşamadım garanti konusunda iyidir sizi üzmez ısınma konusuna gelince öyle bir problem hiç yaşamadım ısındığını bilmem 3 sene içinde söylediklerim dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım yeni modeller nasıldır bilmiyorum kullandığım modelde durum bu şekildeydi.
 

Geri
Yukarı