Monster markası iyi bir marka mı?

Monster kasasını Clevo'dan alıyor. Clevo firması da aynı zamanda Alienware'a kasa üreten firmadır. Tabii Monster daha alt kalite kasalar ürettiriyor olabilir ama yere düşünce kullanılmıyor falan buna göre laptop alınmaz. Hiçbir laptopu yere düşürmeyin. Fiyatına göre en iyisini ne veriyorsa onu alabilirsiniz. Mesela ASUS ROG ile aynı fiyat ise direkt ROG alabilirsiniz ama aralarında aynı özelliklerle 1000TL vs oynuyorsa değmez.
Peki sizin önericeğiniz bir 12000tl fiyat bandında bir f/p ürünü var mı?

Bataryası ile birlikte bir oyuncu dizüstü bilgisayarı için iş görür durumda cihaz. Malzeme kalitesi biraz kötü olabilir. Yere de düşürmezsin yani. Her ne kadar ben kendi bilgisayarımı yere de düşürdüm, su da döktüm bir şey olmadı ama normal kullanımda önemsiz şeyler bunlar.
Elimde o kadar para olsa ve şu anki bilgisayarım olmasa, yani bilgisayara ihtiyacım olsa alabileceğim bir ürün.
Not: Kimse canı sıkıldığı için dizüstü almaz. Hala gelip saçma saçma masaüstü al diyorsunuz.

Düşündüm aslında siz bu bilgisayarı ne için alıyorsunuz bence 7000 TL sistem toplayın 4000 TL ortalama bir laptop alırsınız çok daha verimli olur.
Yok ben direk laptop almayı tercih ediyorum. Laptop ile ne yapacağım konusunda ise oyun oynayacağım, programlama yapacağım ve oyun geliştireceğim. Oyun geliştirme kısmında unity ve unreal engine gibi markalar kullanacağım.

Servisi şu an çok iyi. Ömür boyu bakım sunuyorlar. 6 ayda bir kargoluyorsun silip süpürüyorlar macunu sürüp yolluyorlar. Malzeme kalitesi dersen tulparın kasa metaldi. Galiba bazılarının değilmiş, olmayanı alınmaz. Bir dell msi falan değildir ama hissiyatı güzel. Üzerine para verip aynı özellikte bir şey almazdım. Daha ucuzunu bulursan o zaman onunla kıyaslarsın.

Bataryası ile birlikte bir oyuncu dizüstü bilgisayarı için iş görür durumda cihaz. Malzeme kalitesi biraz kötü olabilir. Yere de düşürmezsin yani. Her ne kadar ben kendi bilgisayarımı yere de düşürdüm, su da döktüm bir şey olmadı ama normal kullanımda önemsiz şeyler bunlar.
Elimde o kadar para olsa ve şu anki bilgisayarım olmasa, yani bilgisayara ihtiyacım olsa alabileceğim bir ürün.
Not: Kimse canı sıkıldığı için dizüstü almaz. Hala gelip saçma saçma masaüstü al diyorsunuz.
Anladım . Benim öyle pek düşürme alışkanlığım yok. Ama ne olacağı belli olmaz işte. Sizin önerdiğiniz bir ürün var mı 120000tl fiyat bandında?
Servisi şu an çok iyi. Ömür boyu bakım sunuyorlar. 6 ayda bir kargoluyorsun silip süpürüyorlar macunu sürüp yolluyorlar. Malzeme kalitesi dersen tulparın kasa metaldi. Galiba bazılarının değilmiş, olmayanı alınmaz. Bir dell msi falan değildir ama hissiyatı güzel. Üzerine para verip aynı özellikte bir şey almazdım. Daha ucuzunu bulursan o zaman onunla kıyaslarsın.
Anladım. Peki sizce alüminyum bi kasaya sahip yine bu özelliklerde 12000tl bandında bir öneriniz var mı?
Anladım . Benim öyle pek düşürme alışkanlığım yok. Ama ne olacağı belli olmaz işte. Sizin önerdiğiniz bir ürün var mı 120000tl fiyat bandında?

Anladım. Peki sizce alüminyum bi kasaya sahip yine bu özelliklerde 12000tl bandında bir öneriniz var mı?
Edit: Bir üstte yanlış yazmışım.120000 tl değil 12000tl olacak.
Bende 2 adet Monster Tulpar serisinden bilgisayar var ve gayet memnunum. Şu ana kadar ufak sıkıntılar çıktı pek önemsenmeyen derecede ve hemen servis bizimle ilgilendi ve 2 gün içinde hallettiler. Ancak ve ancak daha garantileri dolmadı. Garantisi bitince bozulan çok Monster duydum ama ne olur bilmiyorum.
Peki elindeki ürünleri değiştirme şansın olsa 1000tl 2000tl falan koyup MSI ya da Asus alır mıydın?

Son düzenleme:
Eğer bilinçli bir kullanıcıysanız gönül rahatlığıyla Monster tercih edebilirsiniz. Ben memnunum. Yere düşünce kırılmayan laptop diye bir şey yok. Tamamen şans işi. Kullanıyorum, tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı