IObit neden güvensiz?

Forumda gördüğüm kadarı ile genel açıklama bunlar:

Malwarebytes yazılımını çaldığı için. Driver Booster'da mavi ekran hatası veriyormuş. Advanced System Care'nin yaptığı herşey, Windows'da zaten mevcut imiş.

Bu arada yıllardır kullanırım bir zararını görmedim. Tercih meselesi...
Kullanmak var kullanmak var siz o yazılımı kurup bir köşede bırakırsanız zaten bir şey olmaz. :D
 
Bu arada şunu da belirtelim özellikle mahalle bilgisayarcılarının da çok sevdiği yazılım Driverpack de IOBIT'ın. Ondan da uzak durun masum sayılmaz. :D O yazılımın hiçbir yerinde IOBIT ismi geçmez ama o şirketindir kendisi. Reklam kurmaktan sürücü kurmayı unutuyordu rezalet şey.
 
Bu arada bu yazılım mavi ekranların babasıdır diyebiliriz. Şimdi bu ne diyor diyeceksiniz fakat sürekli karşılaştığımız bir durum bu. Yanlış sürücü kurup çakışmalara neden olan ve bilgisayara temiz kurulum yapılmadan asla düzelmeyen hatalara neden olabiliyor. İşte tam olarak bu yüzden önermiyoruz ki kullanan insanların bilgisayar performanslarından sorunun kaynağı açık ara belli oluyor.
 
Kullanmak var kullanmak var siz o yazılımı kurup bir köşede bırakırsanız zaten bir şey olmaz. :D
Günde 3 öğün kullanmıyorum elbet. İhtiyacım olduğunda indirip, kurup, yükleyip kaldırıyorum. Game Booster hariç! O hep sistemde durur her gün de kullanırım. Şimdilik hiç birinden zarar görmedim. Başıma kötü bir olay gelene kadar da kullanacağım. 🙃
 

Yeni konular

Geri
Yukarı