Bilgisayar mikrofonu görmüyor

Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
6.276
Çözümler
125
Yer
Los Santos, San Andreas, ABD
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayarıma Realtek HD Audio Driver'ını kurmak istiyordum ( nedeni: Mikrofonumda cızırtı vardı dip ses YouTube'da araştırma yaptım Realtek HD Audio programına rastladım bu programı yani driver'ırı önceden biliyordum fakat yine kurulmamıştı) sonra kuramadım ama kendimi normal sürücümü kaldırmıştım, bu yüzden bir program aracılıyla tekrar yükledim ve yeni bir sürüm ile fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda mikrofonu algılamamıştı. Fişi tak çıkar yaptım ama yine olmadı. Yardımcı olur musunuz lütfen?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü hem kuramamışsınız, hem de orijinalini silmişsiniz. Bence mikrofon bu yüzden algılanmıyor. Düzgün bir bilgisayarcıya vs. götürürseniz veya teknik destek alırsanız çözebileceğinizi düşünüyorum.
 
Sürücüyü hem kuramamışsınız, hem de orijinalini silmişsiniz. Bence mikrofon bu yüzden algılanmıyor. Düzgün bir bilgisayarcıya vs. götürürseniz veya teknik destek alırsanız çözebileceğinizi düşünüyorum.

Ama hoparlör ve kulaklık gayet iyi çalışıyor
 
Bilmiyorum ama belirtğimim şeyleri yaptığımda bozulma ihtimali var mı?

Bilgisayardaki driverları silip kuramadığın zaman, teknik olarak bozulma ihtimali tabi ki çok yüksek fakat, hoparlöründe bozulması gerekirdi. Mikrofonunu yapabiliyorsan başka bir bilgisayara takıp dene bakalım. O bilgisayar görebilecek mi? Sen sorunu çözünceye kadar yardımcı olmaya çalışacağım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı