Neden aileler her şeyi bildiğini sanar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben boyle bir şey demedim. Aileyi hakli gormuyorum. Ama para onlarin para oldugu için bir şey degismeyecek. Niye kafanizdan uyduruyorsunuz kactir? Bir arkadas durmadan hahaha atiyor. Dogrulari soyledikce beni gomdunuz. :D.
Bir yerden bir yasanmisliklari vardir ki bu kadar israrci oluyorlardir.
Ben şu cümleniz yüzünden cevap vermiştim, kafamdan uydurmadım :)

Tecrübe konusu hariç dediklerinize katılıyorum.
 
Hocam gitar konusunda klasikte haklılar. Klasik gitarın klavyesinde bulunan boşluklar daha aralıklıdır. Böylece çalması daha kolay öğrenilir. Elektro gitarda atacağın soloları daha kolay öğrenirsin. Hem gitarın tellerine basmak sanıldığı kadar kolay bir şey değil iyi kavraman lazım.
 
Allah kolaylık versin size ekonomik özgürlüğünüz olana kadar bir şey yapamazsınız.
 
Kızacak bir şey bulamadılar neden "Hello" yazdın, neden "OK" yazdın, neden "Sorry" yazdın diye kızıyorlar.
Bunda haklılar, iyice dilimiz bozuluyor Farsça karışmış Arapça karışmış Fransızca karışmış zaten karışacağı kadar sizde yeni kelimeler sokmaya çalışıyorsunuz. Tamam yazmak, özür dilerim yazmak neden bu kadar zorunuza gidiyor? Yazık gerçekten.
 
Tecrube dedigimiz sey yas aldikca istemeden birikir. Bir yerden bir yasanmisliklari vardir ki bu kadar israrci oluyorlardir. Sonuc olarak bu arkadas bunu degistiremez bu saatten sonra.
Ailemin enstrüman bilgisi 0. Elektro gitarla klasik gitarın farkını demesem bilmezler bile. Tecrübesi ve bilgisi olmayan konularda kulaktan dolma bilgilerle tecrübeli ve bilgili gibi davranmaları sorun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı