Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2 vs LG G3

batu_da_batou

Kilopat
Katılım
14 Aralık 2014
Mesajlar
404
Yer
Türkiye
v2-72348-8_large.jpg

LG-G3-1.jpg
Telefon_3610703.jpg


3'ünden hangisi daha iyi? Kamerasından tutun teknik özelliklerine,oradan tutun tasarım ve ses sistemine kadar hangisi iyi,bilgili arkadaş cevaplayabilirler ise sevinirim.
Fiyat açısından hepsinin şu an da fiyatı 1800 TL.
 
Lg genelde verdigi rakamlarin hakkini veremiyor şahsen lgg2 kullanıyorm ve çok iyi performans sağladığını söyleyemem xperia z2 diyorum.
 
G2'den sonra G3'te ekran çözünürlüğünü arttırıp bataryayı aynı bıraktığı için pil ömrü mutlu etmeyebilir. S5 hiç sevmediğim bir telefon oldu genel anlamda. Z2 su geçirmezlik özelliği olsun 4k olsun bunların bi adım üstünde gibi.
 
Z2 bu cihazlar içinde biraz daha stabil. Daha önce forumda bu telefonlardan çok bahsedildi. Her biriyle ilgili konu mevcut. Amiral gemisi telefonlar zaten.
 
LG G3' 5.0 güncellemesi ile daha iyi oldu. Her konuda da oldukça başarılı. Tasarım olarak zaten tartışmasız favorim.
Eğer hemen almayacaksanız G Flex 2 ve G4'ü de bekleyebilirsiniz.
 
LG G3' 5.0 güncellemesi ile daha iyi oldu. Her konuda da oldukça başarılı. Tasarım olarak zaten tartışmasız favorim.
Eğer hemen almayacaksanız G Flex 2 ve G4'ü de bekleyebilirsiniz.
Kardeşim kimse anlamıyor S5 bişeyi yok zaten Z2 de su geçirmezlik malzeme kalitesi ve kamerası var tamam o güzel (S5tede var ama güvenmiyorum) ama G3 ayrı LG nin özellikleri tasarımı (tartışılır) vs herşeyi güzel bence Z2 ile rakip olabilirler ama S5 G3 ten iyi asla diyemessiniz bence G3 te bahsedildiği kadarda kötü değil sürekli kapanıyor filan denilio 2 arkadaşımda var sorunsuz çalışıyor hatta telefonu 1 günlük bana verdi benim G2 ile 1 günlük takas yaptık artık ben bişe demyorum
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı