Forumda İnsanlar Niye Çok Gergin?

stillwerise44

Kilopat
Katılım
6 Temmuz 2015
Mesajlar
328
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Özellikle son zamanlarda dikkatimi çeken bir olay var, Technopat Sosyal'de insanlar çok agresif davranmaya başlamış. Masum bir soruya aşağılayıcı cevaplar mı dersiniz, kendiyle aynı görüşte olmayana üstü kapalı hakaret edenler mi dersiniz hepsi mevcut gözlemlediğim kadarıyla. Eskiden burası böyle bir platform değildi. En nihayetinde burası bir yardımlaşma platformu, insanların birbirine karşı bu kadar agresif olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
 
Haklılık payın var. Olabildiğinde normal cevap vermeye çalışıyoruz. Fakat bazı kişiler sinirleri attırıyor. O konuda bir bilgisi olmamasına rağmen çok biliyormuş gibi konuşması en sakin insanı bile sinirlendirir. En son birine çok sinirlenip 1 aylık tatil aldığım için, sinirlenince göz ardı ediyorum. Çok sinirlendirirse gene yazıyorum ama genelde böyle kişilere yazmamak en iyisi.
@Yararsız Üye dediği gibi, göz ardı et, geç taktiğini uyguluyorum artık.
 
2 Yıl evvel Technopat'a farklı bir hesap ile kayıt olmuştum. O zamanlar PC ile ilgili bir sorun yaşamıştım. Bunun için konu açtığımda ise bana mağara adamıymışım gibi davrananlar mı dersiniz, cevabı söve söve veren mi dersiniz... Ben de insanların bu kadar agresif olmaması gerektiğini düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı