7000 TL monitör dahil sistem toplama

Hayır yapmaz. 2060 Super'i bile besliyor ucu ucuna.
Grafik bazlı oyunlarda tabi ki yapmaz. Ama rekabetçi oyunlarda darboğaz yapıyor, bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ekran kartının sıkıntıları devam etmiyorsa, alınabilir. Güç kaynağını değiştirmelisiniz.

 
Şu an aklımda NOVA-5600XT / Intel i5-10400F / ASUS DUAL RX 5600 XT 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR var PSU pek iyi değil biliyorum ama biraz idare edip değiştireceğim.
Toplama da olur hazir sistem de.

Dostum bu siteden ucuzu yok güven bana yaklaşık 1 ay kadar araştırdım bulamadım ucuzunu ve aynı sistemin ekran kartı 2060 olan versiyonu var bende paketlemesi falan güzeldi kargosu da 2 günde geldi gerçekten çok iyi site öneririm. Bunun dışında bir de cuma gününü bekle bence İncehesap'ta Gaming geceleri oluyor her hafta cuma gerçekten güzel indirimler oluyor oradan da bakabilirsin onun dışında başka yerden bakma en ucuz site bu ve Gaming gecesi sırasında İncehesap.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı