Markaların ürünlerde önemi - Drop Plus neden alınmamalı?

İşte bu da sürü psikolojisi. 7.1 olsun çamurdan olsun, Stereo'yu ne yapayım(!) kaliteli bir markanın Stereo sesi kalitesiz bir markanın 7.1'nden iyidir.
Stokta vardı birkaç saat önce. Bitirmişler.
Site çok hızlı ve temiz yolluyor ama adamların satış sonrası iletişimi çok kötü herkesin bilgisine sunarım. Cuma günü incehesapta aynı fiyata satışa çıkıyor ürün.

Edit: HS50 Pro kullanıcısıyım.
 
Bana göre adı sanı duyulmuş, iyi ve kaliteli dediğimiz markaların giriş seviye ürünlerini almak, dandik markaların genel ürün fiyat ortalamasına oranla pahalı sayılabilecek ürünlerini almaktan daha iyidir.
**Genelleme yapıyorum

Aynen aslında, Kötü bir markanın pahalı kulaklığı ile iyi bir markanın giriş seviyesindeki kulaklığı aynı fiyat olunca genelde kötü marka daha iyi performans veriyor. Fakat iyi markaların orta ve üst modelleri genelde daha iyi.
 
Ürünlerin markalarına da dikkat edilmesi gerekir, markalar garanti sürecinden tutun da üyelere iyi hizmet vermek konusunda, yazılımının uyumlu olduğu anakart üreticileri, yazılım kalitesi, müşteriye veriyorsa verdiği ücretsiz hediyeler, garanti süreci, gibi konularda önemli bir etken. Ki sayamadığım kadar çok etken var, fazlasıyla önemlidir.
Katılıyorum; örneğin son zamanlarda Powerboost'un bir modelinin istisnai olarak kaliteli olduğu belirtiliyordu. Tamam model kaliteli de, bizim işimiz ürünü aldıktan sonra da bitmiyor ki. Satış sonrası desteği ne olacak? Ben şahsen arızalı bir ürünle Cooler Master gibi şirketlerin garantisiyle görüşmek isterim, PB gibi markalarınkiyle değil.
 
Bana göre adı sanı duyulmuş, iyi ve kaliteli dediğimiz markaların giriş seviye ürünlerini almak, dandik markaların genel ürün fiyat ortalamasına oranla pahalı sayılabilecek ürünlerini almaktan daha iyidir.
Her ne kadar övülmese de HS35'im ile memnunum, yoruma katılıyorum. Basit bir dönüştürücüyü Tayvan'dan takipli DHL kargo ile gönderen mükemmel bir desteği var.
 
Ben kulaklık almadan önce herkes Hs35 öneriyordu. Aldım herkes kötülemeye başladı :(
Birde o mevzu var, ben FSP AHBC almadan önce herkes tavsiye ediyordu geçen bir gördüm ki herkes şöyle kötü, böyle kötü demiş. Forumda yalan veya kanıtı olmayan bütün mesajlar belirli aralıklarla temizlenmeli diye düşünüyorum, en azından mesajlar kontrol edilmeli. Konular gibi. Google'a "x alınır mı?" yazıyoruz direk Technopat geliyor, bilgilere direk güveniyor insan ama sonra forumda dolaşırken "x alınmamalı, çünkü şundan kötüdür" diye bir konu görüyoruz.
 
Hiç bir Rampage ürününe güvenilmez bana göre.
Bunu birkaç hafta önce deseydiniz, linç yerdeniz de neyse.

Bir ara deli gibi her konuya HS 35 önerenler vardı, onlar nereye kayboldu? Şimdi biz Zalman N5 MF öneriyoruz diye atılıp tutuluyoruz.
 
Tamamen aynı durumu yaşıyorum, forumda sürü psikolojisi var maalesef. Birkaç kişi mikrofonu ve malzeme kalitesini beğenmeyince hemen yermeye başladılar. Ondan öncesinde YouTube kanalında inceleme falan da olduğu için acayip övülüyordu. İkincisi, daha düne kadar övülen Drop Plus birden övülmemeye başlandı. Bu sorunlar daha önceden de yaşanıyordu, günyüzüne gelince millet vazgeçmeye başladı...
Sürprizbozan: Apaçi Atcı'dan çaldığım şikayet konuları
 
Ben kulaklık almadan önce herkes HS35 öneriyordu. Aldım herkes kötülemeye başladı. :(
Ee, şimdi nerede o arkadaşlar? Sorsak bilemedik derler sanırım.

Öneri yapmak, üstelik ürünler de bu kadar pahalıyken, basit bir iş değil; yetersiz bilgiyle yapılan öneri sonucunda insanların parasına yazık oluyor işte. İçten insanların iyiliğini düşünerek en iyi öneriyi mi yapmaya mı çalışıyorlar yoksa yazmak için mi yazıyorlar, bilmiyorum.

Bu konuda işini iyi yapanlar vardır illaki, onlara lafım yok; herkes üstüne alınmasın.

Mesela beni kolay kolay bir öneri konusunda göremezsiniz, çünkü ben yanlış bir öneri yapıp bir insanın parasına yazık olmasına sebep olursam bu bana çok koyar açıkçası. O yüzden oralarda hiç işim yok şahsen.
 
Tamamen aynı durumu yaşıyorum, forumda sürü psikolojisi var maalesef. Birkaç kişi mikrofonu ve malzeme kalitesini beğenmeyince hemen yermeye başladılar. Ondan öncesinde YouTube kanalında inceleme falan da olduğu için acayip övülüyordu. İkincisi, daha düne kadar övülen drop Plus birden övülmemeye başlandı. Bu sorunlar daha önceden de yaşanıyordu, günyüzüne gelince millet vazgeçmeye başladı...

Şimdi bir şey diyeceğim fakat linç yiyeceğim büyük ihtimalle, kulaklık alırken bence burada önerildikten sonra hemen alınmamalı, iyice araştırılmalı yabancı forumlarda, kanallarda vs. ek olarak tamamen haklısınız. Sonuçta bu kulaklıklara o kadar para veriliyor yani bir kişinin önerdiğine göre bir şey asla alınmamalı bence.
 

Geri
Yukarı