Online oyunlarda anneme sövüyorlar

Tam olarak dediğiniz gibi tahammül kalmadı. Fakat siz yine de size küfür edenlere tamam aynen gibi sinir ettirici cevap verip onları repleyin.

Valla ekonomik sıkıntılar korona falan derken haklısınız...
CSGO'da çok fazla karşılaştım Türk-Yabancı fark etmeksizin. Küfür edenleri direkt engelliyordum. Geçen gün Valorant'a girdik birisi bir şampiyonu kilitledi diye öbürü ana avrat sövmeye başladı daha şampiyon seçim ekranında. Valorant'da yaş ortalaması da düşük, oynamaya değmez böyle oyunları.

CS:GO'da nasıl engelliyorsunuz hocam bilmiyordum bunu?
 
Türklerin çoğu böyle eğer sadece küfür ediyorlarsa susturun gitsin kendi kendilerine konuşsunlar ama kickleniyorsanız yanınızda bir arkadaşınız ile girmeniz daha iyi olur.
 
Hocam tüm oyunlar bu şekilde 😃. En iyisi arkadaşım olmadığı sürece pek konuşmamak.
Türk birisine rastladım geçen. Adam içmiş değişik değişik konuşuyordu. Ne içtin dedim. Rakı içtim abicim hayırdır dedi. Harbiden Türklere ayrı sunucu açıp onları sabote etmek lazım :D.
 
Evet! Son zamanlarda özellikle aşırı bir şekilde yaşadığımı fark ettiğim bir olay. Artık herkes aşırı tahammülsüz mü oldu ondan mı bilmiyorum. Özellikle oyuncu Türk ise en başından yiyorum küfürü. Hiçbir sebep yok. Hatta hatta bugün karşı takımdaki adamı öldürünce adam bana ana bacı girdi. Napsaydım kardeşim yanına gelip öldür beni mi deseydim? Aynı sorunu siz de yaşıyor musunuz? Veya yapıyorsanız neden? Bu gibi şeylere ne tür önlemler alınabilir? Hadi tartışalım!

14 yaşındayım sesimi kalınlaştırıp atara atar gidere gider bende sövüyorum özellikle Counter'da umrumda değil rank falan direk sövüyorum. Seslerini bile çıkartamıyorlar.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı