Aleyna Çakır olayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse kimsenin canına kıyamaz en kötü durum bile olsa.
Ümit can uygun TikTok'ta yayın açıyordu ve bir sürü kadın ona hediye atıyordu. Bizim halk serserileri seviyor zaten bu adam her işini şiddetle hallediyordur. Bunları bile bile böylelerin yanına gidiyorlar.
Doğru ben "şerefsiz" seviyorum diyen bir kız vardı.
 
Bu cinayet hakkında ne düşünüyorsunuz? Adam haklı mı yoksa haksız mı?
Cinayetin haklısı nasıl olacak peki? Ortada müdafaa durumu olmadığı da ortadayken kadının çıktığı yerden kime ne? Şu örümcek beyin yapısından kurtulun artık, bir insan çalıştığı ya da gittiği yere göre mi en temel hakkı olan yaşama hakkını kaybetmeye layık oluyor?

Ne güzel iş valla, kadın evde oturmayınca birileri çıkıyor "ama X yerde görülmüş" diyor. Bunu diyenlerin vicdanına da hayat görüşüne de...
 
Sayın moderatör mesajımı silmiş anlamadığım bir şekilde. Üstelik kurallara uygun olmayan bir paylaşımda yapmadım. Özgür paylaşım sayfası gerçekten(!) klasik Türk kızı ve seçimleri çoğunlukla. İstisnalar kaideyi bozmaz.
 
Cinayetin haklısı nasıl olacak peki? Ortada meşru müdafaa durumu olmadığı da ortadayken kadının çıktığı yerden kime ne? Şu örümcek beyin yapısından kurtulun artık, bir insan çalıştığı ya da gittiği yere göre mi en temel hakkı olan yaşama hakkını kaybetmeye layık oluyor?

Ne güzel iş valla, kadın evde oturmayınca birileri çıkıyor "ama X yerde görülmüş" diyor. Sizin vicdanınıza da hayat görüşünüze de...
Yav dayı ben bir şey demedim. Sadece düşüncelerinizi istedim. Benim gözümde tabii ki uyuşturucu taciri suç kaydı bulunan bir adamın avantajı olamaz.
 
Ümit can uygun TikTok'ta yayın açıyordu ve bir sürü kadın ona hediye atıyordu. Bizim halk serserileri seviyor zaten bu adam her işini şiddetle hallediyordur. Bunları bile bile böylelerin yanına gidiyorlar.
Yanlışın var. Bizim halk serserileri değil. Veledi-zinaları seviyor.
 
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim düşüncem bu kadın zaten uygunsuz mekanda çalışıyor. Ve kendine zorla kötü şeyler yaptırıp şantaj için kameraya çektiğini biliyorum. Çete üyesi diyen de var. Tam olarak çözemedim. Kafam karıştı ben de size sormak istedim. Bu cinayet hakkında ne düşünüyorsunuz? Adam haklı mı yoksa haksız mı?
Yaptığımız en saçma şeylerden biride çocuklara sapıklık öğrettik. Mesela oğlum amcana pipini göster bakıyım çok saçma.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı