9000 TL laptop önerisi

Bütçe
9000

HasanMucahit

Decapat
Katılım
5 Kasım 2020
Mesajlar
118
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anda 12.sınıfım. Üniversiteye hazırlanıyorum. Bende ki makine da biraz eskidiği için laptop almayı düşünüyorum. Ekstra olarak (pc zaten alacağım okula götürmek memlekete giderken falan olması için laptop arıyorum) yaklaşık 9000 lira bütçem var. Aklımda Huawei'nin Matebook 14 16 GB/512 GB seçeneği var telefon olarak Huawei kullandığım için huaweishare benim için bir avantaj ama varsa daha iyi önerileriniz alabilirim. En düşük ayarlarda da olsa belli başlı oyunları oynatabilecek özellikle ağır ve kalın olmayan laptoplar bana daha uygun.
 
Son düzenleme:
Şu anda 12.sınıfım. Üniversiteye hazırlanıyorum. Bende ki makine da biraz eskidiği için laptop almayı düşünüyorum. Ekstra olarak (pc zaten alacağım okula götürmek memlekete giderken falan olması için laptop arıyorum) yaklaşık 9000 lira bütçem var. Aklımda Huawei'nin Matebook 14 16 GB/512 GB seçeneği var telefon olarak Huawei kullandığım için huaweishare benim için bir avantaj ama varsa daha iyi önerileriniz alabilirim. En düşük ayarlarda da olsa belli başlı oyunları oynatabilecek çok ağır ve kalın olmayan laptoplar bana daha uygun.
Macbook Al.
 
Dell G3 15 3500 8857 ₺

Ben 3 ay önce aldım çok memnunum. Bütçene de tam uygun. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

İki çeşidi var: 256 GB SSD + 1TB HDD olanı var bendeki diğeri sadece 512 GB SSD 8GB da RAM bulunuyor. Şahsen gayet memnunum.
 
ben de bu modelden bahsediyordum
Hangi modeli önerirsiniz?
 
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağ olun ama bana daha ince ve hafif bir laptop lazım zaten sırt çantasında eşek ölüsü kadar kitap taşımaktan kamburum çıktı.
Ben taşımasında çok sıkıntı çekmiyorum çanta kullanırsanız sorun olmaz.

Siz en fazla ne kadar ağır olmasını istersiniz? Bir üst sınırınız var mı?

2kgın altında olması lazım.
 

Geri
Yukarı