GTX 760 PC sadece güvenli modda açılıyor

Bloodyy

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2019
Mesajlar
554
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC'yi normal olarak açtığımda şifremi girdikten sonra ekrana renkli boş sayfalar geliyor ve donuyor. Fakat güvenli modda çalıştırdığımda sorunsuz bir şekilde açılıyor. Açtığım diğer konularda sorunun tam hali mevcut fakat net bir cevap gelmediği için ayrı bir konu açıyorum. Sizce sorun ekran kartımda mı yoksa yazılımsal mı? Sorun ekran kartında gibi duruyor fakat güvenli modda açılması kafamda soru işaretleri bıraktı. Acaba sorun driverlarda vb. mi diye.

Not: PC arada sırada normal olarak açtığımda da açılıyor. Fakat sistemi yoran oyuna girince renkli ekran gelip tekrardan donuyor. Half-Life gibi düşük oyunlara girdiğimde sorunsuz oynayabiliyorum. Ekran kartım GTX 760.
 
Windows + R -> "msconfig.exe" yazın.

1611315041688.png


Bu kısımdan bu tik kapalı olmalı.

Sürücüler ne durumda? Tavsiyem en güncel ama BETA olmayan sürümü kurmanız.
 
Windows + R -> "msconfig.exe" yazın.

Eki Görüntüle 847824

Bu kısımdan bu tik kapalı olmalı.

Sürücüler ne durumda? Tavsiyem en güncel ama BETA olmayan sürümü kurmanız.
O tik zaten kapalı. GeForce Experience`den baktığımda yeni bir driver gelmişti sanırım onu kurucam. Ama dediğim gibi PC arada sırada normal olarak açılıyor açıldığında güncelliyeceğim. Bu arada sorun ekran kartımda mı yoksa yazılımsal mı olup olmadığını güvenli modun açılmasından anlayabilir miyiz ?
 
Sorun yazılımsal olabilir, evet. BETA sürücü güncel olsa bile önermiyorum. Kurarken Özel Kurulum -> Temiz Kurulum seçin.
Şuan kurulu olan sürümü daha önce yüklerken hızlı kurulum yapmıştım. Güncellersem son durumu haber veririm.
Bu arada aygıt yöneticisinde böyle şeyler var. Güvenli modda olduğu için olabilir mi ? Güncellemeye çalıştığımda zaten güncel diyor.
1611315656420.png

@olyshoweR Güncelleme bitti fakat durum aynı. Mas mavi ekran çıktı ardından yeniden başlattım. Başlangıç onarma yaptım.Onarılamadı diyip hatayı gösterdi. Hata şu:

C: /Windows/System32/LogFiles/srt/SrtTrail.txt​

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı