CoD Warzone ileride ücretli olur mu?

Merak etmeyin, olmaz. Zaten her yıl çıkardıkları oyunlardan (Geçen seneki Modern Warfare Reboot'u, bu seneki Black Ops Cold War vs.) ve mikro ödemelerden parayı buluyorlar. Hem paralı yaparlarsa büyük bir ihtimal oynayabilirsiniz.
 
Merak etmeyin, olmaz. Zaten her yıl çıkardıkları oyunlardan (geçen seneki Modern Warfare Reboot'u, bu seneki Black Ops Cold War vs.) Ve mikro ödemelerden parayı buluyorlar. Hem paralı yaparlarsa büyük bir ihtimal oynayabilirsiniz.

Nasıl oynayabiliriz?
Yani kesin nedenler lazım yoksa ben basit rahatlayan biri değilimdir. Mesela oyunu bir kere kütüphaneme eklediğim için hep bende kalır veya ücretsiz sunulduğu için paralı olamaz gibi nedenler.

Hocam begenmişsiniz de paralı olursa kesin olarak oyun bende kalır değil mi?
 
Nasıl oynayabiliriz?


Hocam begenmişsiniz de paralı olursa kesin olarak oyun bende kalır değil mi?
Hocam buradaki kimsenin Treyarch, Infinity Ward veya Raven stüdyolarında çalıştığını düşünmüyorum. Bu oyun paralı olmaz, tarihte örnek yok. Size tavsiyem bu tür şeyleri kafanıza takmayarak oyundan keyif almanız.
 
Hocam buradaki kimsenin treyarch, Infinity ward veya Raven stüdyolarında çalıştığını düşünmüyorum. Bu oyun paralı olmaz, tarihte örnek yok. Size tavsiyem bu tür şeyleri kafanıza takmayarak oyundan keyif almanız.

Ama işte kesin bir neden olmadığı sürece rahatlayamayacağım :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı