PS4 Slim alınır mı?

  • Konuyu başlatan RSBRS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 863

RSBRS

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
3.232
Makaleler
1
Çözümler
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hiçbir bilgim yok baktığım kadarıyla PS4 Slim 3.339TL PS4 Pro ise 5 bin TL elimde Slim alacak kadar para var ve TV 4K değil yeni nesil oyun oynamak gibi bir şey istemiyorum zaten hiç PS im olmadığı için eski oyunları da hiç oynamadım. Sizce PS 4 Slim almalıyım mı? Özel oyun oynama gibi bir derdim de yok.
Ayrıca Slim versiyonunda CD girebilecek yer var mı? Arkadaşımdan oyun için CD alacağım da.
Ya da Xbox One mı alayım Gamepass'dan dolayı?
 
Yıllardır PS4 Slim kullanıyorum memnunum. Plus üyeliğim de var krallar gibi takılıyorum. Tabi yine de bir PC yerini tutmuyorlar. Ayrıca evet CD yeri de var.
 
Hocam Slim versiyonunda CD yeri mevcut. Alırsanız 1 TB modelini alın oyunlarınızı dijital alırsanız yer sıkıntısı çekmezsiniz. 3 yıllık Slim kullanıcısıyım ve memnunum, oyun oynamak dışında film / dizi ve ara sıra müzik için de kullanıyorum. 30'dan fazla oyun bitirdim, bugüne kadar oyunlarda kasma, donma gibi bir sorun yaşamadım.
 
Yıllardır PS4 Slim kullanıyorum memnunum. Plus üyeliğim de var krallar gibi takılıyorum. Tabi yine de bir PC yerini tutmuyorlar. Ayrıca evet CD yeri de var.
Plus üyeliğinde tatmin edici oyunlar bulunuyor mu hocam ? ve ek olarak plus üyeliği bitince oyunlar siliniyor mu ?
 
Plus üyelik süren boyunca oynayabilirsin o oyunları. Ben sürekli yıllık alıyorum ortalama 180 TL. Plus olmadan Online da oynayamazsın. Oyun arşivimde ki oyunların yarısı Plus'tan gelmedir. Ve bir ay kötü oyun verse sonraki ay illa telafi ediyor. Fan sesi yaptığı falan da yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı