Yaşadığınız paranormal olaylar

Batıl veya dini inanılan çoğu olaya inanmıyorum, anlatılanları dinledim fakat henüz yaşamadım. Mental hastalıkları henüz tam manasıyla bilemiyoruz, o yüzden yorum yapması da çok güç.

Genelde akıl hastalığı olanlar gidip olduk olmadık yerlerde, çevresine anlatmaya başlamaz. Kurgulayanlar da aksine dile getirmekten çekinmez, ilgi seviyorlar sanırım.
 
Vallahi bana en son "karabasan" gelmişti bundan 3 yıl önce falan uyuyordum bir anda geceleyin uyandım felç olmuşum gibi hiç kıbırdıyamıyordum kapının orada siyah bir varlık belirdi yavaş yavaş üstüme geliyordu bir anda üstüme atladı bende tabii o panik ile bağırdım fakat kendi sesimi duyamıyordum sonra bildiğim tüm duaları okumaya başladım ama tamamını okuyamıyordum korkudan hep yarıda kesiliyordu 3-4 dakika sonra gitti en korkunç anım bu.
 
Vallahi bana en son "karabasan" gelmişti bundan 3 yıl önce falan uyuyordum bir anda geceleyin uyandım felç olmuşum gibi hiç kıbırdıyamıyordum kapının orada siyah bir varlık belirdi yavaş yavaş üstüme geliyordu bir anda üstüme atladı bende tabii o panik ile bağırdım fakat kendi sesimi duymamıyordum sonra bildiğim tüm duaları okumaya başladım ama tamamını okuyamıyordum korkudan hep yarıda kesiliyordu 3-4 dakika sonra gitti en korkunç anım bu.
Okurken gerildim ya. Gerçeğini yaşamayı düşünemiyorum. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Kim bilir nasıl bir korkuydu.
 
@Chitoge Kirisaki yorumlarınızı okudum. İlginçmiş, ben üstüne pek düşmedim ve bir daha da yaşamadım ancak hiç unutmuyorum. Konuşmaya çalışıyorsun ama sesin çıkmıyor, doğrulmuşsun tamamen kalkmak istiyorsun o da olmuyor. Enteresan bir durumdu. Nasıl olduğunu bilmesem de en fazla cin çarpması falandır diye düşünmüştüm anlık bir şok etkisi yaşayınca göğsümde bunu çarpılmaya benzetmiştim. Tabii bu olay biraz daha farklı olabilir. Size verilen yanıtı hiç tahmin etmezdim.
 
@Chitoge Kirisaki yorumlarınızı okudum. İlginçmiş, ben üstüne pek düşmedim ve bir daha da yaşamadım ancak hiç unutmuyorum. Nasıl olduğunu bilmesem de en fazla cin çarpması falandır diye düşünmüştüm anlık bir şok etkisi yaşayınca göğsümde bunu çarpılmaya benzetmiştim. Tabii bu olay biraz daha farklı olabilir. Size verilen yanıtı hiç tahmin etmezdim.

Bende tahmin etmemiştim. Hoca onları söylerken göğsümden vurulmuşa döndüm. Yüzümden ecel terleri akıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı