Yaşadığınız paranormal olaylar

Merhaba, bu tarz geyik & muhabbet konularını forumda pek az görür olduk. O yüzden ben bir taş atıp başlatayım dedim.

Bundan on yıl önce İstanbul'dan Trabzon'a focus transit ile üç kişi seyahat ediyorduk. Köy evine birkaç eşya ve malzeme götürüyoruz. Kamyon uzun yolda insanı gerçekten yoruyor, dinlenmek için yer aradık fakat uzun bir süre karşımıza bir yer çıkmadı. En sonunda kapanmış bir (ya da faaliyette olmayan) benzin istasyonu çıktı karşımıza. Günün aydınlanmasına 4 saat kalmıştı, o yüzden burada biraz gözlerimizi dinlendirip yola devam ederiz diye düşündük. Hava buz gibi, açtık sıcak havalandırmayı, araç ısındıktan sonra yattık uyuduk. Rüyamda, dere boyunca uzanan bir yolda yürüyordum. Etrafımda garip gölge tarzında şeyler geçip gidiyordu ve fısıltılar duyuyordum. Normalde rüyamdan bir anda uyanan birisi değilimdir, uyandıktan sonra sersem olurum. Rüyadan bir anda uyandım ve etrafımda onlarca çift göz gördüm. Bir sürü kedi aracın kaputuna, etrafımıza toplanmış ön camdan bana bakıyordu. Bizimkileri uyandırmak için dürtükledim. O sırada amcama dönüktüm, uyandırdıktan sonra etrafta hiçbir şey yoktu. Sabah olanlar hakkında konuşuyorduk. Bana muhtemelen kedidir dediler. Soğuktan araç motorunun üstüne çıkmış olabilirler miş. Bana da çok mantıklı gelmişti. Dört gün kadar sonra, köyde işlerimizi bitirdik dinleniyoruz. Aracın ön tarafına bakan, güvenlik kamerası tarzında bir şey vardı bizim araçta, amcam çalışmadığını ve kontrol etmemi söyledi. Uyduruk bir güvenlik kamerası koymuştuk. İnşaata sürekli girip çıktığı ve saçma sapan kazalar olduğu için kanıt olsun diye açıyorduk araç yolda olduğu sürece. Depolama alanı 500 GB kadar bir şeydi, harici HDD'ye bağlanıyordu. Laptopuma bağlayıp eski kayıtları silip yenisi için yer açmaya başladım. O sırada gördüğüm kedileri merak edip o geceyi izlemek istedim. Aracın üstünde ne kedi, ne göz gibi şeyler vardı. Sadece aracın baktığı yönün ilerisinde garip hareketler vardı. Bu olayı kameranın kötü olması ve gece olduğuna yorumluyorum.

Hocam cin olmasın duyduğuma göre bazı cinler kedi kılığına girebiliyormuş.

Bende bir anımı anlatayım. Anlattığım anı büyük ihtimal yakuza halindeyken yani uyanıklıkla uyku arasında olan bir şeydi. Bir gün rüyamda sanki alemlerden alemlere geçiyor gibi hissediyordum bir anda bir yerdeyken şimdiki dünyamıza, anımıza gelmiştim. Her yer kapkaranlıktı sanki ölü şehir gibi ama yaşayanlar vardı tek tük. Neyse sonra eve gelmiştim rüyamda ve bir beşik vardı. Beşiğe baktığımda kuru kafa olan bir bebek görmüştüm. Sonra rüya bitti tam kalkarken galiba yakuza halindeyken 2 tane 2.50 metre boylarında ayakları olmayan (galiba uçuyolardı), siyah varlıklar gördüm. İkisi de yanyanaydı. Onları gördüklerimde vücudum kilitlendi ama düşünebiliyordum. İlk başta bağırmayı denemiştim ama sesim çıkmıyordu bende dua okumaya çalıştım içimden. 5 saniye sonra nefes nefese uyanmıştım. Birkaç tane daha uyanık haldeyken yaşadığım olay var tam aklıma gelirse anlatırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok korkunç ya.

Aşırı saçma bir olay benimkisi. Ben küçükken Minecraft'ta herobrine null gibi şeylere inanırdım. Bu videoları izledikten sonra yaşadım. Bir gün sabahın 6 sın da birden uyandım fakat hareket edemiyordum. Saati de tavanda asılı olduğundan görüyordum. Neyse 1 dakika falan geçti uzaktan beyaz gözlü bir şey kapının oraya gelmişti ve bana bakıyordu. Çığlık atmaya çalışıyordum fakat atamıyordum. Bu varlık bana iyice yaklaşmaya başlamıştı. Bende gözlerimi kapatıp korkudan titriyordum. En sonda kendime gelmiştim. Hareket edebiliyordum. Fakat bu sefer de odamda garip bir yaratık vardı. Gözlerimi kapatıp açtığım zaman kaybolup geri geliyordu. Bu yaratığı görünce rüyada olduğumu anlamıştım ve uzun çabalar sonucunda uyanmayı başarmıştım. Şimdi düşünunce komik geldi fakat o zamanlar korkmuştum.

Bir de 15 yaşındayken ilk defa tüm gece evde tek kalmıştım. Gece 2 falan olmuştu. Tam yatmaya kalktım fakat yan odadan bayağı sesler falan gelmeye başlamıştı. İçeri bakmaya pek de cesaret edememiştim. Korkudan sabaha kadar oyun oynamıştım. Neyse sabah gittim odaya camı açıkmış havada rüzgarlıydı. Boş yere paranoya olmuştum.

Aşırı saçma bir olay benimkisi. Ben küçükken Minecraft'ta herobrine null gibi şeylere inanırdım. Bu videoları izledikten sonra yaşadım. Bir gün sabahın 6 sın da birden uyandım fakat hareket edemiyordum. Saati de tavanda asılı olduğundan görüyordum. Neyse 1 dakika falan geçti uzaktan beyaz gözlü bir şey kapının oraya gelmişti ve bana bakıyordu. Çığlık atmaya çalışıyordum fakat atamıyordum. Bu varlık bana iyice yaklaşmaya başlamıştı. Bende gözlerimi kapatıp korkudan titriyordum. En sonda kendime gelmiştim. Hareket edebiliyordum. Fakat bu sefer de odamda garip bir yaratık vardı. Gözlerimi kapatıp açtığım zaman kaybolup geri geliyordu. Bu yaratığı görünce rüyada olduğumu anlamıştım ve uzun çabalar sonucunda uyanmayı başarmıştım. Şimdi düşünunce komik geldi fakat o zamanlar korkmuştum.

Bir de 15 yaşındayken ilk defa tüm gece evde tek kalmıştım. Gece 2 falan olmuştu. Tam yatmaya kalktım fakat yan odadan bayağı sesler falan gelmeye başlamıştı. İçeri bakmaya pek de cesaret edememiştim. Korkudan sabaha kadar oyun oynamıştım. Neyse sabah gittim odaya camı açıkmış havada rüzgarlıydı. Boş yere paranoya olmuştum.

Bende Herobrine ve Entity 303 gibi bir şey vardı onlardan nedense korkardım.

Görülmeyen varlıklar kesinlikle var. Şimdi size bir anımı daha anlatayım.

Gece 12 gibi uyudum. 3 kere üstüste simsiyah saçlı, yüzü kapalı, halka filmindeki karakteri andıran bir kız kapıdan içeri girip korkutarak uyandırdı. Tam 3 kere oldu. Bu rüyalar sonrası kalkıp bir bardak su içtim ve tekrar uyurken, camdan bakan "kırmızı gözlü koç" gördüm. Anlattığım rüyalar gerçek gibi geldi. Bunu 10 yaşımdayken yaşadım. Kesinlikle uydurmaca veya yalan değil. Uyarı tarzı bir şey olabilir bilmiyorum. Bu arada şizofreni hastasıyım.

Son düzenleme:
Görülmeyen varlıklar kesinlikle var. Şimdi size bir anımı daha anlatayım.

Gece 12 gibi uyudum. 3 kere üstüste simsiyah saçlı, yüzü kapalı, halka filmindeki karakteri andıran bir kız kapıdan içeri girip korkutarak uyandırdı. Tam 3 kere oldu. Bu rüyalar sonrası kalkıp bir bardak su içtim ve tekrar uyurken, camdan bakan "kırmızı gözlü koç" gördüm. Anlattığım rüyalar gerçek gibi geldi. Bunu 10 yaşımdayken yaşadım. Kesinlikle uydurmaca veya yalan değil. Uyarı tarzı bir şey olabilir bilmiyorum. Bu arada şizofreni hastasıyım.
Şizofrenseniz bence normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı