Forumdaki aktiflik düştü mü?

Beğeni sayısının kalkması ve konu dışı mesajlarının sayılmaması aktifliği düşürmüş olabilir.
 
Beğeni olayı kalktığı için birbirini tekrar eden mesajlar atılmıyor. Beğeni kasmak için duran kişilerin çoğu girmiyordur bile. DC tayfa da sinirli olduğu için yazmıyordur diye düşünüyorum çünkü geçen baktığımda çevrimiçiydi birisi ama birkaç gündür yazmıyorlar :) Ek olarak konu dışında ki mesajların sayılmaması mesaj kasma olayını da engellediği için aktiflik az da olsa düştü evet. Gereksiz yere tekrarlayan mesajların olmaması bence daha iyi.
 
Aktiflikte problem yok, eğer gerçekten bilgi istiyen bir konu açarsan hiç cevap gelmez ama herkesin cevaplayacağı "xx firması güvenilir mi?, xx ürün vs xx ürün" tadında konu açarsan sorunun cevabı verilse bile aynı cevaplar defalarca yazılır. Forumun eski üyeleri yavaş yavaş masadan kalkıyor anlaşılan.
 
Konunu gördüm suni deri mi yoksa kumaş koltuk mu diye sormuşsun yeteri kadar öneri gelmiş. Ofis koltuğu önerisi yapanlara da sallamışsın ne desin millet? Tek konu üzerinden aktiflik çıkarımı yapmanın pek anlamı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuncu koltuğu ile bilgisayar toplama birbirinden çok farklı kategoriler. Bilgisayar toplama çok daha aktif ve dolayısıyla onunla ilgili daha fazla üye var. Konunuza cevap gelmediği zaman öne çıkarabilirsiniz, bilgili birisi görüp yazacaktır. Onun dışında genel aktiflikten memnunum ben.

Ya anlamadınız galiba, onu örnek verdim. Onun dışındaki konularda da hissettim düşüşü, demek ki hisseden tek ben değilim.
 

Geri
Yukarı