Moderatörler Uyuyabiliyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma bir konu gibi gelebilir, ama merak ettim; moderatörler hiç uyuyorlar mı, çünkü bazen gece 3 teki konular bile onaylanıyor, bazen de sabahleyin açılan konular onaylanmıyor.
Sabah saat 8.07'de açtığım konu hala onaylanmadı. Sanırım mışıl mışıl uyuyorlar. Şaka bir yana onların da hakkı uyumak. Lafım yok.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2021-02-08-10-24-15-347_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-08-10-24-15-347_com.android.chrome.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 81
Çok saçma bir konu gibi gelebilir, ama merak ettim; moderatörler hiç uyuyorlar mı? Bazen gece 3'teki konular bile onaylanıyor, bazen de sabahleyin açılan konular onaylanmıyor.
Çok gizli bir bilgiyi açıklıyorum. Yönetim bir moderatörü aldığı zaman onu göreve vermeden önce bazı sibernetik aşamalardan geçiriyorlar. Organları değiştiriliyor böylece uyumadan, acıkmadan, susamadan ve tuvalete gitmeden görevlerini yapabiliyorlar. Daha saldırgan olmaları için karanlık odalarda tutuluyorlar. Bir de özel bir kol protezi yapıyorlar, böylece saniyede 4 kişiye kadar seri ban atabilecek kadar çabuk oluyorlar.

Bazen konuların onaylanmamasının nedeni de karanlık odasından kaçmayı başaran bir moderatör olursa yakaladıktan sonra beynini yeniden yükleyip görevinin başına iade etmek için zaman kaybetmeleridir. Evet.

Benim gibi görevinden azad edilen eski moderatörlere orijinal organları tekrar takılıp sibernetik yükseltmeleri sökülüyor ama bende hafıza sıfırlama işlemini yanlış yaptıkları için bunları anlatabiliyorum. Böylece bir gizem daha çözülmüş oldu, konu kilit.

Not: Lütfen bu bilgiyi yönetim silmeden önce çeşitli platformlarda paylaşın. Moderatörlere özgürlük istiyoruz!
 
Son düzenleme:
Çok gizli bir bilgiyi açıklıyorum. Yönetim bir moderatörü aldığı zaman onu göreve vermeden önce bazı sibernetik aşamalardan geçiriyorlar. Organları değiştiriliyor böylece uyumadan, acıkmadan, susamadan ve tuvalete gitmeden görevlerini yapabiliyorlar. Daha saldırgan olmaları için karanlık odalarda tutuluyorlar. Bir de özel bir kol protezi yapıyorlar, böylece saniyede 4 kişiye seri kadar ban atabilecek kadar çabuk oluyorlar.

Bazen konuların onaylanmamasının nedeni de karanlık odasından kaçmayı başaran bir moderatör olursa yakaladıktan sonra beynini yeniden yükleyip görevinin başına iade etmek için zaman kaybetmeleridir. Evet.
Bana bir filmi anımsatmadı değil :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı