Arkadaşlarla oynanabilecek online oyun önerisi

Türkiye' de League of Legends mı, Dota 2 mi daha çok oynanıyor?


  • Oy verenlerin toplamı
    80

GemoSant

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
165
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
League of Legends, Dota 2 dışında (Metin 2, Wolfteam, Point Blank gibi rezil oyunların da dışında) arkadaşlarla oynanabilecek güzel online oyun tavsiyesi istiyorum. League of Legends' ı teklif ettim ve teklifimi reddettiler (bu kadar güzel bir oyunu nasıl reddediyorlarsa artık). İyi tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Smite oynamayı düşene bilirsiniz, ben oynuyorum ve çok hoşuma gidiyor, ayrıca LOL gibi bir MOBA oyun.
 
League of Legends ve Dota gibi oyunları nasıl teklifini reddettiler anlamadım dostum :D 2000 yılında Counter Strike oynuyordum. Sonra bir yeni oyun almıştım ilk defa 2003 de çıkmıştı "Warcraft". :) Age of empires oyununa benzer strateji oyunuydu karakterleri öğrendim sonra 2005 de Warcraft da Dota mapı çıktı oyuna ilk 1-2 yıl çok zorlanmıştım oyunu tam 2 yılda öğrendim de diye bilirim. Sonra Dota 2 çıktı onu çok sevmedim League of Legends oyununa geçtim hiç zorlanmadan 1 ayda öğrendim :D League of Legends haklarında "Bu oyun Dota ya özenerek yapılmıştır." yazdığı doğru bir söz :) Silkroad oyunu tavsiye ederim bir teklif et belki severler :)
 
League of Legends ve Dota 2 ye başalmışlığım var aslında ama arkadaşlarım istemiyor (hala neden istemediklerini anlamadım).
MMORPG olarak önerileriniz var mı acaba?
 

Geri
Yukarı