G3258 4.4 GHz Overclock

Benim değerler nasıl :)
OC.PNG
 
Değerleriniz güzel 1.275 v ve 4.3 ghz sanırsam. Sıcaklık değerlerinizde gayet iyi bence. + Kaç saat test yaptığınızı ve stock soğutucumu yoksa başka bir soğutucumu olduğunu yazarsanız daha açıklayıcı olur bizim açımızdan. :) @Can ULUTAS
 
Okula giderken açık bırakmıştım testi. İlk 15 dakika başında durdum herhangi bir sorun olmadı ama okuldan geldiğimde bilgisayar yeniden başlamıştı. Sanırsam %0.01 lik kesime dahil oldum :).
 
Recep Bey, yükte 55 derece görüyordu. Stok fan mı kullanıyorsunuz ? Prime95 ile stabilite testi yapın, ayrıca sıcaklıkları kontrol etmeyi de ihmal etmeyin.
Recep bey 1.400 Volt ile 4.4 GHZ'ye çıkarmıştı. Ama arkadaş 1.300 Volt ile 4.5 GHZ'ye kadar çıkarmış. Ondan dolayı sıcaklıklar farklılık gösteriyor ki benim işlemcimde G3258 4.4 GHZ'de 1.300 Volt ile stock fan ile kullanıyorum. Sıcaklıklarıyla ilgili ise bi sıkıntı yaşamadım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı