Teknolojik ürünler hangi siteden alınmalı?

Akakçe ve Cimri iyi siteler. Akakçe daha iyi ama şu sıralar çok da güncellenmiyor gibi geldi bana. Epey.com da fena işler çıkarmıyor.

Evvelsi gün MSI Bravo 15 Ryzen 7 5800H RX 5500M'li modeli 8700 TL olmuştu Hepsiburada'da mesela. Bu üç siteye baktığımda Epey fiyatı yansıtıyordu sadece.
 
Son düzenleme:
Akakçe öneririm. En ucuzu nerdeyse ordan al.

Kutusuz dediği dedigi fan olmadan satıyorlar sanırım. Kendi gelen fanı iyi diyorlar. Direk kutulu buradan sipariş vermek en mantıklısı sanırım. Güvenilir ve uygun gördüm.
5600X öneririm ve burası güvenlidir.


Akakçe'den fiyatı takip edebilirsin.
Bu arada oyun içinse 5600X alın daha ucuz ve daha iyi.
Önerileriniz için minnettarım ama oyun benim için çok çok arka planda. Kullandığım görselleştirme programları için çekirdek sayısı daha önemli. Benchmarklarda render süresi bir tık daha iyi r7 için.
3700x ile aynı fiyata 3800x bakabilirsin. Stokta şu an yok. Olunca aynı fiyattan satılıyor.
Peki bu fiyata vergiler falan dahil mi oluyor? Amazon üzerinden alışveriş yapmadım daha önce.
 
Peki bu fiyata vergiler falan dahil mi oluyor? Amazon üzerinden alışveriş yapmadım daha önce.
Öyle oluyor diye hatırlıyorum. En son 5-6 yıl önce değerli bir broş sipariş etmiştim. Onun dışında çok da hatırlamıyorum. Müşteri hizmetleri iyi.
 
Son düzenleme:
İncehesap, itopya, teknobiyotik, vatan bilgisayar, hepsiburada ( yüksek puanlı satıcı veya direkt kendisi ) benim kullanıp memnun kaldığım siteler. Bunlara ek kaliteli olarak bildiğim gamegaraj da var ancak bizzat deneyimim yok.
 

Geri
Yukarı