Aylar sonra doların 7'nin altına düşmesi

Fiyatlar düşmediği için bana göre sevinecek bir durum yok.
GT710 gibi kötü kartların sıfırı çıktığında 160TL şuan ise 339TL oda indirimli fiyat.
 
Ekran kartlarının durumu döviz kurunu da geride bıraktı. Dolar 8 seviyesinde olduğu dönemde bile bu fiyatlar söz konusu değildi. Stoklar yenilense bile madencilerin gazı bitmeden fiyatlar normal seyrine dönmez. Doların bu seviyede kalması geçmişe bakınca fazla iyimserlik olur. Hem dolar artışı hem de madenciliğin devamı ile ülkece GeForce Now'a geçiş yaparız biz.
 
Bilgisayar piyasasanın düzelmesi maalesef sadece dolarla ilgili değil bilgisayar bileşenlerinin piyasası çok daha sıkışık :( bende iniş devam eder ama bizim geri zekalı millet fiyatları yükseltip düşürmesi gerekiği zaman düşürmüyor devlette çok sert kararlar almıyor + her üründe her şeyde stok sorunu var ne alırsan al korona bitmeden fiyatlarının inmesini ya da bulamadığın bir ürünü bulmayı bekleme dostum :(
 
Görsel olarak bakınca içimi rahatlattı, lakin bu durum kalıcı olur mu?

Kalıcı olması imkansız.
Amerika tarafından ele alınan 3 tane konu başlığı var.
  1. Osman Kavala'nın serbest bırakılması talebi.
  2. S-400 sorunu.
  3. Boğaziçi Üniversitesi probleminin bir an önce çözüme kavuşturulması. (Bilmeyenler vardır okulun belli bir kısmı Amerika'ya ait. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyorlar.)
Bu başlıklar bir çözüme kavuşmadığı sürece, esnaf işinin başına dönmediği sürece döviz düşmeyecek tam tersine daha da yükselecektir.
 

Geri
Yukarı