En iyi tarayıcı hangisi?

Size Göre En iyi, En Basit,En Hızlı Tarayıcı Hangisi?


  • Oy verenlerin toplamı
    285
Hiç biri.

Gizliliğe önem veren, kaynakları idareli kullanan, kullanıcı dostu, eklenti desteği olan tarayıcı en iyisidir. Ve bu kavramlar kişiden kişiye değişiyor, yani somut bir veri yok.


Benim için Basilisk iyi.
1613305636180.png
Sığmıyor kardeşim.
Links koyup, onu koymamak da ayrı şey 🤣
 
Bence ne olursa olsun kullanımı, hızı ve güvenlik açısından en iyisi Opera. Hem de çok fazla özelleştirme özelliği var. Bir diğer sevdiğim yanı ücretsiz VPN'i olması. Önceden Chrome kullanıyordum kullanımı uzun sürüyordu bu nedenle en iyisi (bence) Opera aynı zamanda Opera GX de çok iyi, tarayıcının bütün kontrolleri sizin elinizde oluyor.
 
En iyisi Microsoft Edge. Eklentiler ile Picture-in-Picture, VPN, Adblock gibi özellikleri ekleyince mükemmel oldu. Tasarım olarak da hoşuma gidiyor. Özellikle Internet Explorer'dan ötürü bir ön yargı var Edge'e. Ama saçma bir ön yargı. Chromium tabanlı olduğu için gayet hızlı. Üstelik diğer kardeşi Chrome'dan bile daha hızlı.

Şu ana kadar çeşitli tarayıcılar kullandım. Birisi aşırı RAM kullanır, birisi çöker, birisi yavaş çalışır, birisi hiç çalışmaz, türlü türlü sorunlar yaşadım. Microsoft Edge'de bu bahsettiğim sorunları hiç yaşamadım. En fazla bir kere çöktüğünü görmüşümdür. Sayfalar desen tak geliyor önüme. Scroll animasyonu falan 144Hz ile akıyor resmen. Benim için artık internet tarayıcısı = Microsoft Edge. :)
 

Geri
Yukarı