Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcın olsun. Konuya girerken trol sanmıştım ama keşke öyle olsaymış. Önüne bak ve mutlu olmaya çalış. İnşallah bir an önce her şey yoluna girer.
Sağolasın hocam.

Bu arada babam geldiğinde iyi karşıladı sanıyordum annemin komple gittiğini anlamamış. Dediğimde tutuktu (iyi yürüyemediği zaman ilaç alması lazım) nasıl hissettiğini tam anlayamadım ilacını içsin sorarım.
 
O zaman pardon tamam. Ama yine de böyle söylemeleri çok yanlış çünkü annen ile baban bir yola beraber çıkmışlar ve ikisininde birbirini bırakmaması gerekiyor.
Babam bırakmama taraftarı ama annem bırakmak istiyor. Açıkçası boşanmalarını istiyorum. :/
 
Hocam her şerde bir hayır vardır, bazen kavgalar evin tuzu biberi. O anda baban evde değilse ve senin gururun kırıldıysa da yumruk atmak normal değil. Genetiklerimden mi bilemem fakat sinirlenince kanım coşuyor, sende öyleysen yaptığın şey normal. Ben sinirden yumruğumla kapının camını kırmıştım, hâlâ aklımda.
 
Ne diyeceğim bilmiyorum. Belki garson olup eve sizde para sokabilirsiniz. Ve gerekirse psikolojik destek alabilirsin kenara para atarak. Geçmiş olsun.
 
Ben sinirden yumruğumla kapının camını kırmıştım, hâlâ aklımda.
Hocam annemde öfke kontrolü problemi var babamıda çok dövmüştü benide. Sanırsam bende de var öfke kontrolü problemi.
 
Pek bir şey diyemeyeceğim ama önünde üniversite sınavı var.Ayağa kalk ve harekete geç başarın babanı da seni de onurlandırsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı