Erzurum fazla şişirilmedi mi?

Merhabalar bu konuyu açma sebebim Erzurum adlı Türk oyununun fazla şişirilmesi ve gerçek anlamda çiftlik oyun (çiftlik bank) olması. Yayıncılara 2 Key atıp insanlara iyi oyunmuş gibi gösteriyorlar açıkçası ben bunun dolandırıcılıktan farkının olmadığını düşünüyorum. Oyun zaten dümdüz fikir oynanış yapısal olarak The Long Dark'ın aynısı.
Bu esinlenmek sayılmıyor yani gerçekten 2 oyundan anlamayan dilenci yayıncıya burada özellikle kitlesinin çoğunluğu kendisi de dahil olmak üzere oyunlardan anlamayan 12-15 yaş arası kız çocuklardan oluşan "Pquenn" adlı yayıncımız büyük bir faktör. Üstüne oyunu oynamadığı halde ortalıkta kuduz köpek gibi saldıran bir kitle gördüm.
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Not: Köstek olmayın destek olun mantığı bu tür oyunlarda saçmadır. Bu oyunları yapanlar iyi bir oyun yapayım diye değil nasıl kolay yoldan para kazanırım diye düşünüyor. Zaten azıcık oyun oynayan her insan bu oyunda milli duyguları sömürerek para kazanmayı mı yoksa gerçekten iyi bir oyun yapmayı mı istediğini anlar.
Bakınız bana göre şu oyun çok daha iyi ve özgün bir yapıya sahip ve bir şey başarmak için uğraşan bir yapım.

Şimdi burada isim versem sorun olur o yüzden isim vermeyeceğim ama biliyorsundur sende ve bence yayıncı arkadaş burada sadece eleştirmiş hakaret etmemiş "ben böyle oyunun..." falan dememiş ha kişiye göre değişir yayıncıya oynatmak değişik bir reklam stratejisi ama Türkiye pazarına yapılan oyundan bence bir halt olmaz (linç yiyebilirim) bence Türkiye pazarında gelişmek için uluslararası pazara oyun çıkartıp dünyaya Türkiye'nin adını duyurcan elin İngiliz'i ne bilsin erzurumu? (bakın yanlış anlamayın)
 
Anlamadım ki. Oyunu mu eleştiriyorsunuz yoksa işini hakkıyla yapan yayıncıları mı eleştiriyorsunuz? Metmellow, elraenn gibi yayıncılar oyuna iyi demiyorlar zaten. Gerçek neyse onu söylüyorlar. Pquenn'i bilmiyorum.

Ben yayıncılık adı altında dilencilik yapanları ve oyun adı altında çiftlik bank oyunu yapmalarını eleştiriyorum işini iyi yapan kimseye laf söyleyemem.
 
Hocam oyun kötü bende sevmedim, oynamadım, almamda ama adamın ayağına sıkarsın böyle olunca direkt kafa atmazsın. İleride bu adam hatalarından esinlenerek iyi bir yerlere gelmeye çalışır eğer ben uğraşmadan para alayım derdindeyse zaten piyasadan silinir. Oyunu yapan kişileri sevmedim açıkçası ama bu ileride kötü işler yapacakları anlamına gelmiyor. Adamların şansını elinden almamak lazım dediğim gibi ayağına koluna sıkacaksın kötüyse, direkt hs atarsan o adamın ilerideki şansını da mahvetmiş olursun, piyasadan silindir gitti yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı