Inside inceleme

Oyunu Epic Games bedava vermişti ve Epic Games üzerinden oynadım.
Oyuna dair küçük bir inceleme yapmak istedim.
Uzunluk.
7/10.
Uzunluk olarak kısa ama öz bir uzunluğu var yaklaşık 2.5 saatte bitirdim ama çoğu kişi 2 saatte bitirmiş hatta Steam'de 1.8 gibi saatlerde bitirip iade edenlerde var bana sorarsanız bir tık daha uzun olabilirdi ama iyi.
Atmosfer.
10/10.
Atmosfer gerçekten çok güzel verilen his düşman gördüğünüzde yaşanılan gerginlik veya arkanızdan biri gelince yaşanan korkunçluk gerçekten güzel bence atmosfer daha iyi olamazdı kara temayı iyi yansıtmışlar.
Hikaye.
8/10.
Hikayeden çok bir şey anlamadım ama 2D oyundan beklendiği gibi ara sahne ve konuşma özellikleri yok ve bence gerek de yoktu hikaye sanırım bir grup insanın tüm insanlarının beynini ele geçirip köle yapmak ve bizi de yapmaya çalışmaları hikayenin sonu ise bence çok güzel değildi daha güzel olabilirdi.
Platfrom ve bulmacalar.
9/10.
Platfrom öğeleri güzel ve yeterli bulmacalar ise çok zor da değil çok kolay da değil ama oyunlarda bulmacalardan nefret eden beni gerçekten eğlendiren bulmacalar vardı 1-2 tane internetten baktım ama çoğunu kendim yapmaya çalıştım belki hardcore sevenler için platfrom ve bulmacalar daha zor olabilirdi ama bence gayet güzel.
Oynanış.
7/10.
Oynanışta sadece klavye kullanarak bile oynanabilir ve gayet güzel bir oynanıştı ben sorunla karşılaşmadım ama belki daha fazla yapılacak şey olabilirdi.
Optimisazyon ve buglar.
8/10.
Bu oyunda optimisazyonu eleştirmek yanlış olabilir ama ben (i5-7200U Radeon 530 ve 12 GB ram) ile 1080P de 30-40 FPS oynadım 720P de ise 60 FPS oynadım oyunu 720P de bitirdim biraz sıkıntılı olabilir bug ise oyunda hiç karşılaşmadım bence bir sıkıntı yoktu.
fiyat/performans.
7/10.
Oyunu bedava aldıysanız zaten hemen oynayın ama Steam ve Epic fiyatı 31 TL bence 31 TL değmez indirim de kaç TL oluyor bilmiyorum ama indirim de oynanabilir.

Genel olarak canın sıkılır ve oyun ararsın bir günde hemen bitirir ve eğlenirsin öyle bir oyun bence.
Benim oyuna genel puanım 9/10.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı