Series S alınır mı?

Series S 4000 Series X 7000 neredeyse 2 katı bütçesi olmayan adamın çok ta zorlamasına gerek yok. Buradan Series S almayın Series X alın demek kolay ama ortada fiyat gerçeği var. Adam One S fiyatına sunmuş yeni nesil konsol.

Ben zaten S almayın X alın demedim. Arada görüntü farkı var ama Series S F/P konsol dedim. Kimseyi bütçesinin üstünde ikna etmeye çalışmıyorum.
 
Tamam hocam. Pratikte zaten böyle değil. Çoğu yerde düşüyor. Ben hep söylüyorum, Series S parasını hak eden bir konsol değil. GPU olarak X versiyonun üçte biri, RAM olarak 6 GB daha az, depolama olarak yarısı. Matematik ortada. Hesaplayın eder mi?

Hocam şu dönemde 3600 TL'ye bu performansta bir PC alamazsınız. Üstelik klavye mouse falan da katmıyorum. Matematik olarak böyle bakmanız lazım. Series S 3600 TL Series X 7000. parayı veren düdüğü çalar.
 
Meşhur bir atasözümüz var. Kötü mal alacak kadar zengin değilim demişler. Bu konsolun hafızası yetmez. Ben Xbox One ile bile 1 TB HDD kullanıyorum. Yeni nesil oyunlar için harici HDD/SSD desteği yokmuş.
 
Hocalarım hepinize teşekkür ederim. Depolama sıkıntı olmayacak gibi duruyor olursa da 500 GB HDD alırım USB 3.1. Bir de ben burs paralarımla alacağım için ağaç gibi bekleyip 7000 TL olmasını bekleyemem hocam ya. Yani artık PC de kesmiyor Game Pass de alacağım için biraz da konsol bakayım diyorum. Tekrardan sağ olun.
 
Series S Türkiye'den almanın tek mantıklı yanı taksitle almak Vatan'dan 24 taksit ile alıp ayda 170 lira gibi bir rakam verip sahip olabiliyorsunuz. Taksit ile alınmayacaksa amazon.de 3300 liraya yolluyor konsolu.
 
Matematik ortada. Sayılar yalan söylemez. Seagate kartını bile yanına alsanız X fiyatı oluyor. Gerisini saymıyorum bile.

Tamam da şimdi ben 360 GB oyunu aynı anda depolamam, HDD'ye aktar-geri al yaparım diyen adam çözümünü bulmuş oluyor. Bende de bu konuda biraz soru işaretleri vardı ama çözümü olmayan bir durum değil ya da herkes için problem değil.

Sizin bu mantığınızla PS5 oyunları 70 Eurodan çıkacak, herkes bu parayı vermek zorunda dolayısıyla alınmamalı gibi bir mantığa yakın mesela. Halbuki PS kullanıcıları oyunları al-sat yaparak en fazla 30-40 liraya oynuyor. Tek derdiniz depolama ise aynı mantık HDD'ye transfer et geri çek çözümüyle Series S için de var. Ki bu konsolu almaya karar vermiş birçok insan zaten ben aynı anda en fazla 1-2 oyun oynarım diye düşünerek aldığı için rahatsız değil bu durumdan, bu kafasına yatmayan zaten almıyor. Gördüğüm kadarıyla her konuda bu aspekti kullanarak "bu konsol alınmaz" noktasına getiriyorsunuz ama sonuna subjektif yorumunuz olduğu belirtmelisiniz ya da "böyle bir durum var, aynı anda 3-5'ten fazla oyun depolamayı düşünmüyorsan alabilirsin" şeklinde belirtmenizi öneririm size yanlış anlamayın.
 

Geri
Yukarı